Szeretnék egy könyvet írni de nincs témám. Adnátok ötleteket?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 12:07
2/14 A kérdező kommentje:
És ha nem elég érdekes??:)
2010. febr. 2. 12:32
3/14 anonim válasza:
Én az időutazós könyveket szeretem. Vagy a misztikusat, mint a Jéghegyek népe vagy az Alkony. Ha írsz egy ilyet, ígérem, megveszem!
4/14 anonim válasza:
Ha nem elég érdekes, akkor másét.
5/14 anonim válasza:
írjál erről a honlapról h mien emberek vannak itt és milyen kérdéseket tudnak kérdezni írd le a véleményed róla és a végén h te is itt kértél tanácsot és így lett kész a könyved... :D
6/14 anonim válasza:
Írj napon csillogó ratyi vámpírokról.Valakinek bejött.
7/14 anonim válasza:
Ha nincs ihleted ne erőltesd, abból soha nem születik semmi jó. (Semmi maradandó...)
8/14 anonim válasza:
minek akarsz írni, ha nincs miről??
9/14 anonim válasza:
sztem irj össze sok hülyeséget!
hogy :ki volt elöbb,a tyuk vagy a tojás,én tudom:A KAKAS
vagy pl:irj aranyköpéseket!
ilyeneket hogy_:sose tedd meg azt amit elhalaszthatsz holnapra,meg ilyet hogy:
akinek nem inge ne vegye gatyára
meg ilyesmiket
sztem jo
10/14 anonim válasza:
Téma:
Van egy ember, aki semmiben nem tud dönteni és mindenhez a "gyakori kérdésekhez" fordul tanácsért. Innentől sikeres lesz, gazdag, imádják a nők, minden jól sül el, míg egyszer a honlap szervere befuccsol. Ekkor rájön, hogy anélkül is megy már (ez a vígjáték), vagy ha drámát akarsz, öngyilkos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!