Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Adnátok ötleteket? (Kérdésed...

Adnátok ötleteket? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szombatra meghívtam 3 korombeli (14 éves) lányt hozzánk, délutánra és nem tudom mit csináljunk...... kb 2 óra lesz az egész és ezért valami szórakoztatót szeretnék....

arra gondoltam, hogy kettesével párba állunk és bekötött szemmel eteti az egyik a másikat tejszínhabbal....

és lécci ne írjátok, hogy nézzünk filmet, mert szerintem az ilyen pont arra való hogy együtt játszunk és nem azért van, hogy leüljünk megnézni egy filmet, amit egyedül is meg lehet tenni, annyi különbséggel, hogy páran még csámcsognak a füledbe (jó, ez a barátaimra nem jellemző, de akkor sem szeretem a filmezést.....)

Előre is köszönöm!

2011. febr. 2. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Te fú vagy vagy lány?

Ha 1 srác 3 lány, akkor jó nagy zavar lesz a levegőben. Ha csajbuli, akkor meg szinte garantált a pletykálás, egymás kifestése, stb.

Ha főztök valamit, az már program. Pl. palacsintát, spagettit, egyszerűbb dolgokat. Emellé lehet zenét hallgatni. Meg inni (már ha tudtok szerezni piát)

Activity, Únó, Twister...

2011. febr. 2. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Hé, kollega, jó amit írtál, de ne bíztasd ivásra a kislányokat. Legalább a 16-ot megvárhatnák. :)
2011. febr. 2. 19:08
 3/6 A kérdező kommentje:

ja, igen nem mondtam, de lány vagyok.... és igen, élvezzük a beszélgetést, de szeretnék valami jót csinálni.... főzni meg tudok, de nem akarok, mert a konyha látná a kárát (méregdrága cuccokkal dolgozunk)

de jó ötleteket adtál, köszi

2011. febr. 2. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:
inni tényleg nem akarok.... egyszer biztos kipróbálom 18 felett... de csak egyszer és az messze van.... és a többiek is így vannak vele... legalábbis szerintem...
2011. febr. 2. 19:09
 5/6 anonim válasza:

Ne is igyál, helyes :) Aki csak piával tudja jól érezni magát egy bulin arról megvan a véleményem :P

Ami nekem eszembe jutott: kártya, pl. UNO? Vagy pl. mi unokatesómékkal évekig kent-kupéztunk (magyar kártyával lehet játszani, és négyen pont tök jó, lehet szívatni is egymást meg ilyenek :D ). Ha nem ismered, keress rá és megtalálod a szabályokat.

2011. febr. 3. 11:49
 6/6 A kérdező kommentje:
ömmmm..... hát most még a Cluedo-ra vagy a Monopoly-ra gondoltam..... és nincs sok ötletem...... ááááááááááá!!!!!!!!!!!!! nemsokára itt a szombat!!!!!!!!!!!!!!
2011. febr. 3. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!