A rubik kocka kirakó videókban az algoritmusokat sokszor úgy mondják, hogy R kettő, meg U vessző, stb. és ezeket nem értem. El tudnátok mondani, hogy melyik oldal melyik irányába való tekerését hogy hívják?
Ezt azért is akarom, mert szeretnék profi algoritmusokat is megtanulni, nemcsak a layer by layert.
És ha csak hallgatom a videót, és a kockára koncentrálok, úgy könnyebb utána csinálnom.
Amúgy tudtok olyan oldalt, ami leírja teljes egészében a fridrich metódust (olyan videót nem találtam, ahol az egész benne van, csak ilyen 1-2 perceseket)?
nincs verseny kockám... csak egy régi, akadós szar :D
rendeltem kb másfél hete a shop.rubik.hu-ról egyet, de még mindig nem hozták meg (egyszer hívott vki, gondolom a futár, de pont suliba voltam...órán...)
amúgy amit rendeltem, ott volt egy kép róla (nagyon remélem, hogy csak illusztráció), de sztem az is rubik stúdiós...
ugye a rubik stúdiós az az, amin ez a felirat van a fehér középen: Rubik's Cube
MoYu AoLong v2-t melyik oldalról tudom megrendelni?
Te honnan rendelted? És kb mennyi (szállítással)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!