Mit rajzoljak neki? (sürgős)
Figyelt kérdés
Szóval egy lány osztálytársam megkért, hogy rajzoljak neki valamit. Úgy hallottam szerelmes belém, nem mondom szép lány, de nincs köztünk semmi csak barátság. Na, mindegy nagyon nem is szeretnék belemenni, csak tanácsot szeretnék kérni, hogy mit rajzoljak neki? Valami nagyon egyedit, ami szép, és bármikor ha ránéz eszébe jutok. Nem portré. Jól rajzolok tehát ezzel nincs probléma, lehet festmény is, de a grafit rajzok fele inkább hajlok. ELőre is köszönöm!2014. nov. 25. 19:38
11/17 anonim válasza:
a nevét rózsával vagy virággal ki díszítve mindenféle szép dolgokkal amiket szeret vagy beszélt róla hogy szereti
12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj nem nagyon tudom, mit szeret és mit nem, inkább holnap megkérdezem
2014. nov. 26. 19:30
13/17 A kérdező kommentje:
Megkért, hogy rajzoljam le őt o.O
2014. nov. 27. 14:22
14/17 anonim válasza:
Szia hogy sikerült? Letudtad rajzolni vagy inkább valami mást rajzoltál??
15/17 A kérdező kommentje:
Mást rajzoltam
2014. dec. 4. 14:28
17/17 A kérdező kommentje:
Egy nap lementés tájképet, pálmafákkal :D
2014. dec. 5. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!