Mi a véleményetek a blogomról?
2014. nov. 5. 18:43
1/6 anonim válasza:
Gondolom elsősorban több látogatóért raktad ki. Amúgy nincs vele gond.
Ha már itt a kötelező olvasmányokat felhoztad, én már rég bevezettem volna, hogy különböző pakkokból lehessen válogatni, éppen ki mit szeretne. Ha valaki Harry Pottert akar, akkor azt olvasson, nincs abban semmi rossz. Teljesen felesleges Kőszívű ember fiait lenyomni a torkán, csak a kedve megy el az egésztől. Már réges rég modernizálni kellett volna az oktatás ezen részét is.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is, köszi.
2014. nov. 5. 18:52
3/6 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2014. nov. 5. 19:10
4/6 anonim válasza:
Nekem tetszik a blogod, látszik, hogy sokat gyakorolsz, fél éve még nem mondhattad el magadról azokat, miket most igen. Bűvült a szókincsed, fogalmazókészséged, benőtt a fejed lágya, szépen haladsz.
Így tovább! És soha ne add fel ;)
K. G. G.
5/6 A kérdező kommentje:
kÖSZI
2014. nov. 6. 14:10
6/6 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2014. nov. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!