Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogomról?...

Mi a véleményetek a blogomról? (link a leírásban)

Figyelt kérdés
[link]

2014. szept. 28. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Majd kifejtem a sikerült feldolgoznom a sokkot amit kaptam. Ahogy megláttam, hogy Szaszi vagy, megdöbbentő volt látni, mert nekem is ez a becenevem és így egy kicsit fura volt- :)
2014. szept. 28. 16:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Megfogott, olvasnám tovább, érdekel, hogy mi lesz a vége. Szerintem nem is kellenek hosszabb részek, ha rendszeres.

Mennyire kitalált és mennyire valóság alapú? Írtál már máskor is, mást? Akár még jó író is kiforrhat belőled. Nekem egy "kritikám" van, de ez személyes, engem nehéz megfogni a szereplők neveivel, most sem nyerte el csengésük a tetszésem, de nyilván nem ezek múlik az olvasás élménye és az írás minősége.

2014. szept. 28. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
A történetre nem reagálok, de a helyesírásod borzalmas, hiányzó vesszők, rosszul egybe- vagy különírt szavak és értelmetlen párbeszédek mindenütt, csak a harmadik részben húsz hibát számoltam össze és még nem értem a végére. Miért nem használsz külső programot? Ott a Word például (vagy OpenOffice, az ingyenes), begépeled a szöveget és jelzi a hibákat, kijavíthatod. Hidd el, sokat javítana a dolgon. Igazítsd meg a szöveget is, mert az egyik rész balra van igazítva, a másik meg középre, fárasztó olvasni. Olvass egy kicsit a központozásról is. Azonkívül nem kötelező mindenhová képeket beszúrni, főleg nem olyanokat, amiknek nincs közük a történethez. De ha mégis akarsz, legalább a szélessége legyen akkora, mint a szövegé, sokkal jobban mutat.
2014. szept. 28. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Izgatottan kezdtem el olvasni, de lelombozott. Először is ott vannak a nevek. A legelső a "Sky" volt. Szóval azt hittem, hogy ebben külföldiek szerepelnek, de nem. Ez a csaj most hol lakik? Életszerűtlen reakciók és helyzetek, borzalmas párbeszédek és helyesírási hibák.

Aztán a kinézet. Nekem nagyon nem tetszik a háttér. És egyáltalán nem passzol a bloghoz, ahogyan a bejegyzések elején található képek sem.

Nem bántásból írom ezeket a dolgokat, szóval remélem nem sértődsz meg rajta!

2014. szept. 28. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy életed első blogja, szerintem jó. Nyilván van még mit fejlődnöd, mint mindenkinek, hiszen senki sem kezd úgy blogolni, hogy mindent tökéletesen tud, és egy könyvnek megfelelő remekművet ír le elsőként.:)

további jó blogolást, ha gondolod nézz be hozzám is:

[link]

2014. szept. 29. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!