Mi a véleményetek a blogomról? (link a leírásban)
Megfogott, olvasnám tovább, érdekel, hogy mi lesz a vége. Szerintem nem is kellenek hosszabb részek, ha rendszeres.
Mennyire kitalált és mennyire valóság alapú? Írtál már máskor is, mást? Akár még jó író is kiforrhat belőled. Nekem egy "kritikám" van, de ez személyes, engem nehéz megfogni a szereplők neveivel, most sem nyerte el csengésük a tetszésem, de nyilván nem ezek múlik az olvasás élménye és az írás minősége.
Izgatottan kezdtem el olvasni, de lelombozott. Először is ott vannak a nevek. A legelső a "Sky" volt. Szóval azt hittem, hogy ebben külföldiek szerepelnek, de nem. Ez a csaj most hol lakik? Életszerűtlen reakciók és helyzetek, borzalmas párbeszédek és helyesírási hibák.
Aztán a kinézet. Nekem nagyon nem tetszik a háttér. És egyáltalán nem passzol a bloghoz, ahogyan a bejegyzések elején található képek sem.
Nem bántásból írom ezeket a dolgokat, szóval remélem nem sértődsz meg rajta!
Ahhoz képest, hogy életed első blogja, szerintem jó. Nyilván van még mit fejlődnöd, mint mindenkinek, hiszen senki sem kezd úgy blogolni, hogy mindent tökéletesen tud, és egy könyvnek megfelelő remekművet ír le elsőként.:)
további jó blogolást, ha gondolod nézz be hozzám is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!