Szeretnék megtanulni kötni, de nincs kitől, hogyan kezdjek neki?
Net, YoutTube - sok magyar oldal van, ami segítséget ad a témában. Más lehetőség, hogy a lakóhelyed környékén keresel egy jobb fonalboltot (elvégre valahol be is kell szerezni a kellékeket), általában szoktak tartani kötés-horgolás tanfolyamokat, ahol az alapokat elmagyarázzák. Ez nem ingyenes, de a bevezető óra lehet az. Ugyanígy a neten is kereshetsz ilyen csoportot, lehetnek önképző körök (ilyenről nem tudok, de nem kizárt). Érdemes több, témába vágó blogot végignézni (elsősorban magyarul), sok helyen vannak tippek, hogyan kezdd, vagy mik a lehetőségek. Van könyv is, egészen jók, bár inkább angolul.
(Ez személyes: én horgolást tudtam könyvből-netről, némi nagymamai segítséggel megtanulni, a kötéssel totálisan felsültem. Ahhoz kellett valaki, aki rendesen elmagyarázta és élőben megmutatta, hogyan is működik ez. Rossz könyvvel kezdtem, rosszul értelmeztem az ábrát. Bár ha tudsz angolul, a YT sokat tud segíteni, de még akkor is előfordulhat, hogy nem megfelelő módszerbe vágsz bele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!