Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretnék megtanulni kötni,...

Szeretnék megtanulni kötni, de nincs kitől, hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a válaszom 0%-os lesz, de... először is szerezz tűt és fonalat. Én a körkötőtűt javaslom, a boltban ajánlanak fonalakat is, (3-as méretű tűvel kényelmes dolgozni). Valamint keresni kéne akkor egy ÉRTELMES könyvet erről vagy interneten ellesni ábrákat, de vigyázz vele, mert a könyvben még én is összekeverném az egészet, még azt is, amit tudok. Amúgy ha írsz privátot, talán tudnék neked rajzolni pár ábrát, hátha arról megérted (-: és csak úgy súgom, hogy a horgolással hamarabb lehet apró de szép munkákat elkészíteni és megtanulhatóak videókról (-:
2014. nov. 4. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Net, YoutTube - sok magyar oldal van, ami segítséget ad a témában. Más lehetőség, hogy a lakóhelyed környékén keresel egy jobb fonalboltot (elvégre valahol be is kell szerezni a kellékeket), általában szoktak tartani kötés-horgolás tanfolyamokat, ahol az alapokat elmagyarázzák. Ez nem ingyenes, de a bevezető óra lehet az. Ugyanígy a neten is kereshetsz ilyen csoportot, lehetnek önképző körök (ilyenről nem tudok, de nem kizárt). Érdemes több, témába vágó blogot végignézni (elsősorban magyarul), sok helyen vannak tippek, hogyan kezdd, vagy mik a lehetőségek. Van könyv is, egészen jók, bár inkább angolul.

(Ez személyes: én horgolást tudtam könyvből-netről, némi nagymamai segítséggel megtanulni, a kötéssel totálisan felsültem. Ahhoz kellett valaki, aki rendesen elmagyarázta és élőben megmutatta, hogyan is működik ez. Rossz könyvvel kezdtem, rosszul értelmeztem az ábrát. Bár ha tudsz angolul, a YT sokat tud segíteni, de még akkor is előfordulhat, hogy nem megfelelő módszerbe vágsz bele.)

2014. nov. 4. 15:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. nov. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!