Szerintetek kipróbálja a heroint?
pont azért mert ezt tanultam, tudtam hogy mit csinálok és tudom hogy mi az a mennyiség ami után már függő lesz az ember, egyszeri kipróbálás az nem tesz függővé, viszont kiváncsi voltam rá, érezni akartam a hatását nem pedig csak tudni elméletben ahogy az egyetemen tanultuk (egyébként vannak olyan vegyületek amiket ha a vérbe juttatsz, "kimossa" a morfin származékokat, természetesen nem akkor mikor már függőséget okozott a heroin). Hogyan találtam olyan hülyét? Nem volt nehéz, egyik ismerősöm hozta elő a pácienst aki alapból függő volt de még azon a határon belül amikor tiszta állapotában lehetett vele normálisan beszélni.
Az egész lényege az volt, hogy 1. én érezzem a heroin hatását saját magamon, 2. előállítottam heroint, hogy összevessem azzal a mocsokkal amit az utcán árulnak. Ennek már jó pár éve, azóta sem heroint nem állítottam elő és én sem fogyasztottam.
Lehet hogy régi kérdés, de biztos vagyok benne hogy ezt még valaki olvasni fogja.
Na szóval, a heroint nem szabad kipróbálni, főleg nem akkor amikor először használsz kábítószert, mert ugye ahogy előttem is írták, borzalmasan erős függőséget okoz már a második használat, amiben szintén megtudom erősíteni az előző válaszolókat hogy a heroin legszennyezettebb kábítószer, szó szerint több száz emberen halad keresztül mielőtt a magyar emberekhez érne és mindegyik ember hozzá kever valamit, hogy több legyen belőle, és ugye magasabb legyen a profitja, a heroint könnyen túl lehet adagolni, és az se elhanyagolható veszélyforrás hogy az a több 100 ember mit is kever bele, akár még hintőport is, ami a véráramban nem igazán tesz jót, de persze ez elég ritka
általában valamilyen falfestékpor, vagy mész van benne, de mondom nem mindig! de az a lényeg hogy semmiképp sem egészséges az amit beleraknak!
Én személy szerint a heroint emberi fogyasztásra alkalmatlannak tartom a fenti okokból kifolyólag.
De persze vannak olyan országok ahol a heroinfüggőknek ingyen adnak orvosi heroint, mondjuk ez még elfogadható, ez a heroin tényleg víz tiszta, és egyáltalán nem zavaros, ebből kifolyólag itt csak a túladagolás veszélye áll fent, más nem.
Mondjuk egyrészt vicces az hogy a heroin a szervezetben morfiumként szívódik fel, így egyszerűbb, meg olcsóbb is lenne nem heroint vásárolni, hanem morfium kapszulákat, mondjuk lehet hogy az utcai dílereknél nem nagyon áll rendelkezésre, de az biztosan állítható hogy ahhoz nem kevertek hozzá semmit, plusz információként a 21. században élünk most már olyan is van mint a darkweb (rákeresni egyszerűbb) onnan könnyen lehet ezeket beszerezni, ráadásul a beszámolók szerint az egyéb kábítószerek még jobb minőségűek is. Ráadásul az innen rendelt drogok szinte mindig megérkeznek.
Összegzés képpen heroint semmi képp! minden más kábítószer leszámítva a dizájner drogokat a kristályt és a krokodilt viszonylag biztonságosnak mondhatóak, és igen meg a cocain is, a közhiedelemmel ellentétben a cocain nem olyan erős tudatmódosító mint a heroin, pedig sokszor említik a kettőt egymás mellett.
Én elmondhatom hogy a mariuhuána sokkal erősebb tudatmódosító mint a kokain, mondjuk igaz hogy azt nem lehet túladagolni, de a marihuána hatása alatt mindenkinek megváltozik a személyisége hosszan tartó használat után már állandósul a szómélységtorzulás, nem kis mértékben (de persze ez nagyjából 5-6 év napi mondom napi használat után jelentkezik) na ki tudja mi a kokain hatása? Hát megmondom én! 1 csík kokain = 2-3 (nagyobb)bögre erős kávéval, de mielőtt nullára lepontoznának meg kell említenem hogy a kokain használat nagyban megnöveli a szívroham, és a vérrög kialakulásának esélyét (úgyhogy először csak egy max 3 centis vékony csíkot javasolnék!) Ez persze nem törvényszerű de megeshet! De azt is meg kell említenem hogy a kokain hosszú távon rossz hatással van az orrszövetre, úgyhogy egy egy csík között érdemes tartani egy két hét szünetet!
Ha már így belemélyedtem ebbe a témába akkor azt még muszáj megemlítenem a heroinnal kapcsolatban hogy a heroint morfiumból a morfiumot a mák nedvéből vonják ki
megint csak érdekesség képpen ha a boltban kapható főzésre gyártott mákot elülteted akkor az ki fog nőni!
Egyébként a még éretlen de már elég méretes mákgumó nedvéről van szó, ami 10% morfium! ezt mondjuk hozzá lehet adni a teához! ráadásul Magyarországon 500 négyzetméterig legálisan lehet mákot ültetni
Visszatérve a marihuánához nem szeretném megsérteni a használóit úgyhogy ezt is le kell hogy írjam: a marihuána nem napi hanem mondjuk heti egyszeri használata semmilyen hosszútávú személyiség károsodást nem okoz! A tüdő károsodás mondjuk már egy más kérdés.
Az LSD-t szintén nem ajánlom
Az Extasy-nak egy nagyon picit a kokainhoz hasonló a hatása
Így pluszba: a kokainról látszatra meg lehet állapítani a minőségét: minél fehérebb, és minél csillogóbb annál jobb minőségű
Ezekkel a jó tanácsokkal zárom soraimat!
Ha még több átfogó választ szeretnétek látni itt a gyakori kérdéseken adományaitokat szívesen várom a következő Bitcoin címre:
143HwAyLJr56cu5m46P2jPyV84rKiojmhz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!