Szerintetek kipróbálja a heroint?
"A gericvelődben még benne van, már megy is érted a CIA-é."
Ez egy tévhit, járj utána!
Várjatok már, még mindig nem zavar titeket, hogy nem tudjuk, kire vonatkozik a kérdés?
Ja, hogy azt akartad írni, hogy "kipróbáljam"? Az más.
Felőlem amúgy kipróbálhatod, de az biztos, hogy életed egyik legrosszabb döntése lesz. A drogok mindig is távol álltak tőlem, de ha drogos lennék is, ez lenne az utolsó, amit kipróbálnék. Pillanatok alatt függőséget okoz, és olyan intenzív kezdeti érzést ad, hogy onnantól kezdve semminek nem fogsz tudni örülni az életben és egyre elkeseredettebben küzdesz majd azért, hogy végül már csak átlagosan érezd magad. Biztos nagyon "jó fless" arra a négy órára, amíg benne vagy, de aztán a földi pokolba kerülsz. Nézz meg olyanokat, akik életben maradtak utána, rossz rájuk nézni. Én nem akarnék olyan lenni, mint Csernus. Akármilyen sikeres, úgy néz ki, mint egy élőhalott, aki már minden poklot megjárt.
Ja, marha jó "fless". Afganisztánban meg a fene tudja hol jó teveszaros kézzel oltott mész, gázolaj és sósav segítségével állítják elő. Ez még végigmegy kitudja hány kézen amíg magyarországra kerül (mindenki még kicsit "felüti" valamivel hogy nagyobb legyen a haszon) ezt pedig közvetlenül a vénádba akarod befecskendezni. Arról már nem is beszélve hogy igen jó esélyed van rá hogy az első használat után függő legyél.
Angliában azok a heroinfüggők akik hajlandóságot mutatnak a leszokásra néhány hónapig olyan heroinnal kezelik amiket normális laborokban állítanak elő. Az a heroin kéremszépen olyan tiszta volt mint a víz. Az "utcai" heroinnak pedig tudod hogy miért van olyan jellegzetes színe? Az mind szennyeződés.
"Angliában azok a heroinfüggők akik hajlandóságot mutatnak a leszokásra néhány hónapig olyan heroinnal kezelik amiket normális laborokban állítanak elő. Az a heroin kéremszépen olyan tiszta volt mint a víz. "
Szuper, akkor máris van létjogosultsága és nincs vele semmi baj. Nyugodtan lehet használni, tiszta heroin. 100%-os, vegytiszta halál és nyomor.
Félreértés ne essék, abszolút nem a létjogosultságát akartam ezzel bizonygatni. (bocsánat ha rosszul fogalmaztam, én sem érzem ezen szerek létjogosultságát "szórakozási céllal")
Ezzel arra akartam rávilágítani hogy az utcai heroinba (meg úgy általánosságban az utcai kábítószerek többségébe) mennyi vackot szoktak belekeverni.
Elég retardált haverjaid lehetnek, meg te is az vagy ha kipróbálod
Amúgy félre ne érts, én elég liberálisnak gondolom magam drog témában, a legfontosabb a tájékozottság, és a témához való érettség, nálad a kérdésed és a válaszaid alapján egyik sincs meg
Ez alapból a legrosszabb hozzáállás hogy "a haverok azt mondják jó fless", a heroin az egyik legadiktívabb szer a világon, az első belövés után 70% az esélye hogy azonnal rákattansz, irtani kéne azokat a mocskokat akik ezt a szart terjesztik
mondok neked egy dolgot. Van a heroin és van az a sz*ar, amit itt kicsiny hazánkban árulnak. Jól írták fentebb hogy mire Afganisztánból ide ér már rég nem az a keverék ami elindult. Én a végzettségemből kifolyólag bármikor előtudom állítani a heroint, sőt, állítottam is elő, és negyed mennyiség is totálba rakta a fickót aki tesztelte, szóval negyed annyi mennyiség kellet abból amit én állítottam elő, mint amit az utcán lehet kapni ugyan azon hatás eléréséhez. Én a sajátomat amit én csináltam azt kipróbáltam, soha többet nem fogom, de akkor kiváncsi voltam rá.
Ha ilyen beteg haverjaid vannak akkor kerüld őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!