Letöltöttem a Microsoft Office 2007-et, de azt írja, hogy próbaverzió. Akkor ez most le fog törlődni?
Figyelt kérdés
Szóval a 2007-es verzióról van szó, benne van minden (word, excel..stb), bár én csak a word-öt használom. Azt írja ki, amikor megnyitom, hogy próbaverzió és, hogy valamit meg kell erősíteni, de nincs hozzá kódom.
Ez egy idő után törlődni fog?? És ha igen, akkor csak maga a program, vagy azok a dokumentumok is, amiket már létrehoztam, hogy írjak bele?
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. okt. 30. 12:13
1/3 anonim válasza:
Nem fog semmi sem törlődni, max amíg nem aktiválod addig nem tudsz benne használni pár funkciót (gondolom). Amúgy a Microsoft Toolkit nevű programmal aktiválni tudod az Office-t meg a Windows-t is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2014. okt. 30. 16:35
3/3 anonim válasza:
Igen törlödni fog egy idö után kíírja még hány napig vagy jogosult a használatára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!