Microsoft word 2010rol van szo. Hogy tudom telepiteni orokre (nem tudom mi ez a korabbi probaverzio) es akkor most hogy talaljam meg a munkam? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Lejart microsoft word 2010es verzio probam van. Elvileg elmentette ilyen reszmentessel a gep magatol a munkam, de valami miatt (nem wordhoz van koze) ujraindult a gep es mikor megnyitottam megvolt, de masodszorra mar nem talalja, csak magat a fajlt, a gepmentette dolgokat nem. Probaltam koddal megcsinalni hogy orokre telepitsem a wordot, de azt irta ki, hogy egy korabbi probaverzio van es ezert nemengedi. Hogy tudom akkor telepiteni orokre (nem tudom mi ez a korabbi probaverzio) es akkor most hogy talaljam meg a munkam? Legyszi segitsetek, fontoss!!:(2013. júl. 22. 21:45
1/2 anonim válasza:
Megpróbálom kibogozni: ha jól értelmezem, az automata mentést ajánlotta fel a Word a géphiba után. Eddig még oké szokott lenni, de az automata mentések közti munkát természetesen buktad, hogy jobban értsd: nincs meg sehol a munkád, mert b.a.sztad rendesen elmenteni.
És hogy neked miért jó az, hogy nem mentesz rendszeresen több meghajtóra, vagy pendrájvra (ha már munkáról van szó és fontos) azt csak te tudod egyedül...
2/2 A kérdező kommentje:
Mert kozben irtam es csak a vegen akartam menteni, de hirtelen kikapcsolt a gep.. Nem ertem, ha egyszer mutatta mar egSzer, akkor masodszorra miert nincs meg?:S
2013. júl. 24. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!