A Titanic a legnépszerűbb luxushajó, ismertek olyat aki megépítette 3 m -es modellben rajtam kívül? (kép lenn)
Figyelt kérdés
Íme a nagy mű ami kicsiben és nagyban is meg van. VAn itt még Titanic mániás? :)
2014. okt. 20. 15:37
2/6 A kérdező kommentje:
Hello :)
2014. okt. 20. 16:13
3/6 anonim válasza:
Csak teszteltelek, mert láttam a képet borsonline-on. Van amúgy a nagyról még képed más szögből is?
4/6 A kérdező kommentje:
Persze egy csomó van. :) Gondolhatod :)
2014. okt. 20. 16:34
5/6 anonim válasza:
Helló!
Én is olvastam rólad a Borsonline-on. Tényleg lesz könyved kiadva a Titanicról?
Nagyjából én is elhiszem a Titanic körül keringő összeesküvéseket, túl sok a gyanús dolog.
Viszont a holttestek hollétével nem értek egyet, egyrészt 74 évvel később találták meg a roncsokat. Ez rengeteg idő, az hogy az Atlanti-óceán hideg, az nem magyarázná meg azt hogy a testeknek ott kellene lenniük. Ott is vannak élőlények nyilván, lebontják a szerves anyagokat. Még magát a hajóroncsot is megzabálta már a rozsdaevő baktérium.
Ezeken a képeken is látszik hogy a testek lesüllyedtek a hajóval, a roncs köré. Hisz két lábbeli nem esik pontosan egymás mellé.
6/6 anonim válasza:
Igen, ismerem a képet. Az írásomban én a kutatók többségét idéztem, aki jelenleg is azon állásponton vannak, hogy a Titanic roncsában nem találtak sem emberi maradványokat, sem azok nyomait. A kép amit belinkeltél egy olyan cikksorozat része melyben egyes kutatók azt állítják, hogy ezek és az ezekhez hasonló képeken emberi holtestek nyomai láthatóak. Ez valahol még logikus is lenne, hiszen ahogy mondtad egy pár cipő nem süllyed így egymás mellé. De azt is tudni kell, hogy bármit is mondanak, és bármilyen képet tárnak a nyilvánosság elé, mind a mai napig senki nem bizonyosodott meg arról, hogy az ilyen nyomok valóban emberi maradványokat rejtenek, vagy rejthettek valaha. Vagyis ez még mindig csak feltételezés. Engem személy szerint nem győzött meg, hiszen ezek a lábbelik egy bőröndből is kiszóródhattak és akkor nem csoda ha nincsenek egymástól túl messze. De mivel sok egyéb ruhadarab megmaradt a roncsmező többi részén, akkor itt miért nincs nadrág, kabát esetleg más kiegészítő is. Miért csak a cipő maradt meg? Amúgy személy szerint örülnék ha találnának holtestekre utaló nyomokat, mivel a Titanic katasztrófájában állítólag 1167 ember tűnt el. A testüknek ott kéne lennie valahol. De valami azt súgja annyit úgysem fognak találni, mivel egyáltalán nem utaztak a Titanic -on 2200 -an. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!