Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a blogomról?

Beata456 kérdése:

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem bele egy történetbe és csináltam neki egy blogot, de nem tudom, vagyok-e már olyan jó, hogy idővel a bele fektetett munkám megtérüljön és olvassa is valaki amit írok. Valamint, hogy mivel lehetne még jobbá tenni?

2014. szept. 22. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha kilinkelnéd? :D
2014. szept. 22. 14:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Upsz... xD a legfontosabb lemaradt.

[link]

2014. szept. 22. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez a halvány fekete(?), betű szín kicsit megerőltető a szememnek, a háttér színei nincsenek összhangban a blog többi részével, próbálj egy összeillő szín sémát követni. Azt a borítóképet meglehetne csinálni, hogy széthúzod jobban, hogy középen legyen és a blog címét kivehetőbb árnyalatba tenni a képen. Persze ezek csak az én véleményeim.
2014. szept. 22. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet ^^ Főleg a történetemről akartam érdeklődni, de úgylátsik itt is elkel egy kis igazítás. Megy a zöld kezecske ^^
2014. szept. 22. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy tipp, a blogspot-ot felejtsd el! Wordpress-re regisztrálj, sokkal jobban jársz hidd el, én is majdnem egy évig a blogspoton voltam, de amióta átjöttem sokkal jobb. A történetet illetően nem rosz, nekem bejön. Mondjuk nem tudom erre mennyi néződ lenne, én is viszonylag rétegben blogolok, viszont nyagyobb közönségnek. Úgy hogy ha van kedved és időd folytasd, de a blogspot-ot felejtsd el!
2014. szept. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!