Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rendszeres...

Hogyan lehet rendszeres olvasókat szerezni blogspot.hu-n? Ha valakit megkérnék, hogy legyen, hogyan kéne csinálnia?

Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok.Nem akarok semmilyen embert ráerőltetni, hanem ha szeretne.Akkor.Köszi előre is a válaszokat.Kérlek szépen használható válaszokat adj.

2014. szept. 14. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdekes dolgokról kell írni! Nem egy tucatbolgot kell csinálni!
2014. szept. 14. 21:09
 2/4 A kérdező kommentje:
A 2. kérdésre nem kaptam választ.Vagy például a húgomnak hogyan kéne csinálni, hogy rendszeres olvasó legyen?Az úgy oké, ha valaki rendszeresen olvassa, de ezt nekem nem jelzi ki.
2014. szept. 14. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Először is, úgy, hogy ki kell tenni egy feliratkozó modult a blogra. Gondolom ilyened nincs, akkor majd üzenetben elmagyarázom. Az olvasok szerzése az huzamosabb dolog. Ajánlom más blogok, főleg témában hozzád hasonlók keresése, nézelődése. Ha tetszik írsz megjegyzéseket és a blog tulajdonos meg fog nézni vagy ha esetleg miután leírtad a véleményed a bejegyzéséről, hogy tetszik stb. nem lesz tolakodó ha megemlíted, hogy neked is van blogod és ha gondolja nézze meg, hogy miket írsz. Ha tetszeni fog neki már is szereztél egy újabb olvasott. Csak legyen feliratkozó gombod. Illetve ennél ott van az is, hogy a többi hozzászóló is valószínűleg megnéz majd magának, de aki a blog az biztos, főleg ha megemlíted, hogy szintén blog tulajdonos vagy.
2014. okt. 12. 13:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem.Oké.Van olyan gombom, de azt sem írja ki, hogy ki követ egyáltalán.
2014. okt. 28. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!