Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam rá olvasóimat,...

Hogyan bírjam rá olvasóimat, hogy kommenteljenek?

Figyelt kérdés
több, mint 60 rendszeres olvasóm van, és ebből MAX. ! ismétlem MAX, jó ha ketten írnak kommentet.. :/ Mit tegyek ? :)

2012. szept. 1. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne fenyegesd őket, az nem használ, ezt most szögezzük le.

Finom célzásokkal próbáltad? Vagy kérj építő kritikát, hogy "mitől lehetnék jobb..." Ne csak célzásokat ejts el!

2012. szept. 1. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet! Speciel, ha én magamból indulok ki, akkor én meglátok egy olyan mondjuk ficet, ahol kinn áll, hogy: LÉCCI LÉCCI KOMMENTELJETEK!!*-* Alapból rá sem kattintok, nemhogy komizzak. Számomra visszatetsző, és szerintem a legtöbben így vannak ezzel. Finoman, kérj építő kritikákat (Azokat szeretnek adni, akkor is ha nem kérsz...), ahogyan az első is mondta, hogy hogyan lehetnél jobb, mire kell figyelned, stb. De szerintem jó az is eleve, ha olvasóid vannak. Olvass sokat, írj jobban és több is lesz!:)) Mindent bele.
2012. szept. 2. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbálod megszólaltatni őket, vagy csak várod hogy a bejegyzéseidet kommentálják?

Úgy értem kérdezel ezt-azt? Az emberek szeretnek magukról beszélni..

2012. szept. 28. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nos..próbálom őket kérdezgetni, kedvesen kérni, hogy hagyjanak kommentet, hogy írják le véleményüket stb.. De akkor is max 1-2 :/ Nagyon nem a kommentelős fajta olvasókat szánta nekem az ég!
2012. okt. 4. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
egyiken sem igazán kommentelgetnek, nem tudom miért. ez nem attól függ, hogy mennyire jó a blog. a szarokra kommentelnek azt láttam.
2012. okt. 12. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!