Van olyan, hogy valaki egyáltalán nem tud rajzolni, és lehetetlen számára, hogy megtanulja?
Heló!
A rajzolás legnagyobb része - szerintem - gyakorlásból áll. Olyan nincs, hogy valaki nem tud rajzolni ,maximum nem olyan magas szinten, hogy lenyűhözzön másokat. Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, és menni fog.
Amihez kedved van. De ha kell támpont, akkor váalssz képregény, vagy manga karaktereket, amelyek főként körvonalakból állnak (fekete-fehér), tedd rá a papírta monitorra, nagyjából rajzold be a részleteket, utána pedig rajzold le a karaktereket. Remek gyakorlás. Továbbá ajánlom a kockart és hasonló oldalakat, ahol szívesen segítenek.
Viszont már az elején érdemes lehet egy monopolradírt, és kb 4B-ig beszerezni ceruzákat, már csak azért is ,hogy szokd.
Egyébként nkeem például hulámvölgyem volt az elmúlt kb 2 évben, nem is igen rajzoltam, nem ment.
Ez után a rajz után( [link] "kiégtem", most kezdek viszsajönni, és még mindig elég gyatrán megy, de fejlődük, csak gyakorolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!