Máshonnan léptem be facebook-ra, ezért biztonsági okok miatt azonosítani kell az ismerőseimet. Non-profit szervezet-> ez lehetetlen. Lejjebb leírtam a további fontos információkat! Valakinek valami ötlete?
Figyelt kérdés
Facebook profilomat üzleti profillá szeretném alakítani, találtam is hozzá egy linket, de nem sikerült. Sőt azóta nem tudok belépni, mert be kell azonosítanom az ismerőseimet valamilyen biztonsági ok miatt. Viszont mivel ez egy non-profit szervezet, sok ismerőssel, ez lehetetlen. így viszont törölni sem tudom magam, és átalakítani sem. Valakinek, valami ötlete? Kinek tudnék írni, hallottam van a facebook-nak is valami email-je, akik tudnának segíteni (igaz lassan), de azt nem találom.2013. dec. 12. 09:37
1/1 anonim válasza:
Szia, nekem is volt ilyen gondom,
csináld a következőt: kérd meg egy ismerősödet, hogy lépjen be a saját profiljába és mikor látsz egy képet ő kikeresi a szervezet oldaláról, ha megvan a név akkor megadod :)
lassú, de hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!