A lehetetlen válasz: pc vagy ps3? Szerintem NEM!
Egyszer jó lenne a végére járni kinek mi a tapasztalata pénzügyileg?
PC:
Ingyen játék
Akinek van jó pc je, kb 70e fejlesztés 2 évente(?)
Medium grafika esetenként max (Nagyából hasonló a ps3 hoz.)
ps3:
Ha szükséges a multi, szerintem alap, hogy legyen játékokhoz.
Egyszeri befektetés kb 60e(Ha FPS el is akarsz játszani usb-s egér/bill. kell) és 2év alatt 7 db játék? (70e-ért) NEM újonnan. Esetleg el tudsz cserélni 2 db ot.
Én nagy reményeket fűztem a ps3 hoz, de szerintem olcsóbban ki lehet jönni akkor is pc vel.
"PC:
Ingyen játék"
Na itt bukott el az egész. PC-re sem ingyen vannak a játékok, csak te letöltöd. Szóval hülyeség az egész.
Az igaz, hogy kb 2-3 ezerrel olcsóbbak a játékok PC-re, de a hardver drágább annyival, hogy így is olcsóbbra fog kijönni a PS3.
"(Ha FPS el is akarsz játszani usb-s egér/bill. kell)"
Hülyeség. Ha te annyira egérrel meg billentyűzettel akarsz játszani, akkor felejtsd el a konzolt.
Hagyjuk is az egészet, neked PC való. Még ha tegyük fel a konzol jobb is lenne, hozzád akkor is inkább a PC illik, van ilyen.
Háát elég fals az érved. Az egyik oldalon lefele, a másikon felfele tévedsz.
Szögezzük le, neked PC való, ahogy már írták.
A saját példám, viszont az, hogy:
A PC folyamatos szinten tartása nem jött ki évi 70-ből.
Folyamatosan azt tapasztaltam, hogy az új gémek nem futnak rendesen, mindig kompromisszumot kellett kötni.
Az lett a vége, hogy 3 éve vettem egy laptopot 150-ért. Azóta azt használom.
Játékra meg vettem egy PS3-at. A kitolt játékokat a használt piacon értékesítem. Így egy új game kb 2000-4000 Ft-omban van. Ennyit bukok rajta, vagy még kevesebbet, ha én is használtan veszem.) Illetve előfizettem a PS Plus-ra. Nem bántam azt sem meg. ott is érdekes jó játékokat adnak.
Úgyhogy a kérdésed válasza:
"A lehetetlen válasz: pc vagy ps3? Szerintem NEM!"
A válasz PC ÉS PS3!
70% gyerek/sz@r game
30% jobb game
Igen de az a 30% a gőzöm sincs állítólag 40-ből azért az is jó plusz lehet a 70%-ban is van olyan ami tetszene.
És a PC-re sincs ingyen játék csak illegálisan aminek 90%-a vírus.
azt elfelejtettem 6 éves gépem van de még mindig visz minden játékot(némelyiket leggyengébb grafikán akadozva de viszi)
de már rá férne egy fejlesztés mert csak vidikártya lett cserélve 5 éve mert beszart a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!