Na ki tudja megoldani ezt a fejtörőt?
Aki szereti a kihívásokat csinálja meg.Nem én állítottam össze a feladatot,nehogy félreértés legyen,de a megoldást tudom,lehet tippel (gondolkodni) és érvelni.
"Van egymás mellett 5 ház, mind az 5 különböző színű. A házakban lakik egy-egy személy, mindegyik különböző nemzetiségű. Mindegyik fogyaszt valamilyen italt, dohányárut és tart valamilyen állatot. Egyikük sem fogyaszt ugyanolyan italt, szív ugyanolyan cigarettát, és tart ugyanolyan állatot. Egyéb információk: - A brit piros házban lakik. - A svéd kutyákat tart. - A dán teát iszik. - A fehér ház balján a zöld ház van. - A zöld házban kávét fogyasztanak . - Az a személy, aki Pall Mallt szív, madarakat tart. - A sárga ház lakója Dunhillt szív. - A középső házban lakó tejet iszik. - A norvég az első házban lakik. - A Blendet szívó szomszédjában lakó macskát tart. - A Blue Mastert szívó ember sörözik. - A lovakat tartó szomszédjában lakó Dunhillt szív. - A német Price-t szív. - A norvég a kék hát szomszédja. - A Blendet szívó szomszédságában vizet isznak. Kérdés: Ki tart halakat?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!