A Sziget fesztivál tényleg olyan erkölcstelen, mint amilyennek mondják?
Figyelt kérdés
Még sosem voltam és szívesen elmennék egyszer, de annyi rosszat hallok róla és én viszonylag visszahúzódó és nem túl ivós ember vagyok.
Milyen a fesztivál "rossz" oldala?
2014. aug. 13. 12:04
21/26 anonim válasza:
Aki írta hogy Világsztárok lépnek fel a Szigeten.. Elmondanám a Sziget fesztiválon az utolsó néhány évben csk olyan "sztárok" lépnek fel, akik a saját hazájukban Amerikában meg mindenhol egyre kevésbé népszerűek, . Pl. Mondok Példát, az idei programokból: Lily Allen-t ki ismeri?? Lehet én vagyok a hü@@e de nem sokszor hallotam a nevét, jó egyszer kétszer igen de nem nagy szám vagy pl. Calvin hariist? Én egyedül a Blink 182-t ismerem azt beismerem az egy jó programja volt a szigetnek hétfőn de aza 50 perces koncert sem éri meg 16 ezret. Meg ami lesz a szigeten még The Prodigy, az is jó bár már annak is csak 1-2 száma. A Többi triggerfinger, Outkast, Korn, Macklemore and Ryan Lewis ezeket még életemben nem hallottam. Legalább ha ilyenek mint például: Bon Jovi, vagy Muse, vagy Coldplay vagy ami nem csak Amerikában egy kis térségben mondjuk hanem az egész világban még nincsnek "kifutva" lépnének fel, akkor azt mondom hogy megéri, de egy két ismert előadó 50 perces koncertjére 16 ezret sztem. drága kiadni. Bár kinek hogy, nekem az 3 napi munka minimum.
22/26 anonim válasza:
Outkast, Korn, Macklemore and Ryan Lewis
Hátha te ezekről nem hallottál..az csak a te problémád. Macket még megértem, de pl Korn?:D Plz.
Hívtak feltörekvőket és hívtak klasszikusokat is.
23/26 anonim válasza:
Erkölcstelen? Az egész világ erkölcstelen.
Én imádom a Szigetet. Rossz oldal max az, hogy rohadt drága a kaja, de ennyi. Persze, rengeteg a drogos meg a részeg, meg az "erkölcstelen" ember. A hangsúly viszont még mindig a SZABADSÁGON van. Ez a fesztiválok lényege. Semmit sem kell megcsinálnod, amit nem akarsz, és bármit megtehetsz, amit akarsz.
A Sziget egy csoda. Menj is el.
24/26 anonim válasza:
Ja, és még annyit, hogy én egy darab cigányt nem láttam ott :O Tele van az egész hely hollandokkal, akik megjegyzem iszonyat nyitott és jófej emberek. Komolyan, szerintem hiba kihagyni a Szigetet, ha van rá lehetőség elmenni. Hihetetlen érzés ott lenni, szinte érezni a levegőben a boldogságot, de komolyan. Mindenki annyira közvetlen és csak élvezi, amit élvezni kell. Legyen az egy koncert, egy sör, egy joint, vagy csak a napfény, vagy egy másik ember társasága. Bármi lehetsz egy hétig, ami csak akarsz.
25/26 anonim válasza:
2-es válaszoló Képzeld lehet bevinni a fesztivál területére vizet,sőt ha elfogyna után töltheted.
26/26 anonim válasza:
Drogtanya, ès tele rèszeg, drogos mindent összehányó, verekedő angol, nèmet "bulizókkal".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!