Ha te egy visszahúzódó, nem túl ivós ember vagy, akkor nem ez lesz a te helyed. Oda extrovertált emberek járnak magukat a sárga földig leinni.
2014. aug. 13. 12:08
2/26 anonim válasza:
A fesztivál rossz oldala a drog, a romák, a részegek, illetve a sok külföldi albán, román meg minden. De ez még semmi én egyszer voltam ott és képzeld 1.5L víz 1200Ft ba került. Ez rablás!
3/26 anonim válasza:
A fesztiválok "rossz oldala" a jó :-P :-D
4/26 anonim válasza:
Az állítják, hogy az ördöggel paráználkodnak és szűzlányok vérét isszák, a mindenható Urat ócsárolják és templomi szent ikonokat hugyoznak le, miközben hallatlan módon hálnak erkölcstelen utcalányokkal. A fertő és bűn mocska az én mondom neked!
2014. aug. 13. 12:12
5/26 anonim válasza:
Én tavaly voltam két osztálytársnőmmel.. egészen addig jó volt, tényleg nagyon jol érezutük magunkat, míg pár cigány pasi elkezdett minket tapperolni és majdnem sikerült elvinniük a sátrukba. :( de szerencsére pár rendes német fiú segített nekünk ÚGY hogy vagy 30-an tuti látták mit csináltak velünk de semmit nem segítettek volna! soha többet nem megyünk oda az biztos.. ilyen koszos büdös embereket mint azok voltak be sem kellene engedniük
2014. aug. 13. 12:15
6/26 anonim válasza:
Menj csak el, én szeretem.:) Nem kell inni, ha nem muszáj, te szórakozni is csak úgy mész, hogy iszol?:) Most nehogy már egy lángost vagy egy piát ne tudjon az ember kifizetni, még ha 1200 is, egyszer élünk!:)
Én szeretem, sokat járunk oda kollégákkal évek óta (kapunk bérletet a munkahelyen), és naponta ki szoktunk járni esténként!
Szerintem semmi baj a külföldiekkel, a részegekkel sem, nem szoktak lehányni minket az emberek:)
27N
2014. aug. 13. 12:17
7/26 anonim válasza:
Nem mindenki olyan,lehet ám ott is kultúráltan szórakozni.De igaz az is sajnos,hogy a többség hülyére issza magát és nagyon megy az igénytelenkedés,ahhoz képest meg minden nagyon drága.Én néhányszor voltam már de többször nem tervezem,hogy megyek,pontosan emiatt.
2014. aug. 13. 12:22
8/26 anonim válasza:
Én már voltam egyszer, évekkel ezelőtt. De most csakis kizárólag akkor mennék el, ha olyan társaság lenne,akikkel jól érzem magam.
Amikor anno voltam, el voltam képedve, hogy a kajás-sátras részeknél, ahol pl volt pálinkázós rész,gyrosos stb, a kör közepén sárosan feküdtek délután 3kor az emberek. Nem is tudtak magukról.Nekünk meg őket kellett kerülgetni. Nem is volt olyan koncert,amit szívesen megnéztem volna, csak számomra idegen rock,punk, techno és egyéb zenék voltak. A lényeg, hogy most is kb 2 előadó ha van,akit megnéztem volna....
2014. aug. 13. 12:25
9/26 anonim válasza:
Ja még azt le akartam írni, hogy tényleg mindent látni fogsz a Szigeten,amit csak el tudsz képzelni :D sok részeg,bedrogozott állat, iszonyat bűz a sátraknál és a mosdóknál!
Ezeket leszámítva, ha van olyan zenekar,akit régóta meg akarsz nézni élőben és jó társasággal mész,akikkel nem szóródtok szét, akkor mindenképp menj el és érezd jól magad!
Megvan az előnye és a hátránya is a Szigetnek. Értékekre vigyázni kell és jobb nem fogyasztani alkoholt :)
2014. aug. 13. 12:27
10/26 anonim válasza:
Ha kifizetnél 16 ezer forintot annyi egy napijegy akkor menjél.. 16 ezer forintért egyébként már egy csomó más nem csak egy szórakozási lehetőséget lehetne kifizetni. Másik meg, én tavaly, tavalyelőtt meg azelőtt is voltam,, a kaják, italok nagyon drágák.. 1 hamburger 2 ezer valamennyi, fél liter ásványvíz 350-400 forint,, és csak korlátozott mennyiségben vihetsz be magaddal innivalót és kaját. Tehát ha mondjuk megveszed a napijegyet, biztos azért a pénzért nem 1-2 órát maradnál ott hanem mondjuk 8-9-10 órát, amennyit megengednek hogy bevigyél nem lesz elég,, tehát számoljál még plussz 5-6 ezret kajára meg italra. PLussz ha még ott a zenén kivűl ki akarsz probálni ilyen fesztiválokon lévő szórakozási lehetőségeket megint csak pénz. Ez az egyik, a másik meg nagy por van ott, mindig., meg minden. Alapjáraton véve jó a Szget fesztivál, de ennyi pénzért nem éri meg. Mondták is hogy azért lett ilyen drága mert elsősorban a külföldieknek lett kitalálva az ő pénztárcájuk ezt kitudja fizetni azért hogy jöjjenek ide a külföldiek hogy mégjobann "világhírű" legyen a fesztivál. Ha mondjuk 5 ezer forintba kerülne egy napijegy,, jobban megérné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!