Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Sziget fesztivál tényleg...

A Sziget fesztivál tényleg olyan erkölcstelen, mint amilyennek mondják?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam és szívesen elmennék egyszer, de annyi rosszat hallok róla és én viszonylag visszahúzódó és nem túl ivós ember vagyok.

Milyen a fesztivál "rossz" oldala?

2014. aug. 13. 12:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok :)
2014. aug. 13. 12:46
 12/26 anonim válasza:
En voltam kint hetfon Blinken(!!!) Es nagyon jo volt!! A lenyeg, hogy olyan tarsasaggal menj, ahol vannak fiuk :)
2014. aug. 13. 12:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Vegyes. Van ilyen is, olyan is. Van ki "erkölcstelenkedni" jár ki, van ki a zenéért, szóval mindenki megtalálja a magának valót. Nem kötelező sok szeszt inni :).
2014. aug. 13. 12:56
 14/26 anonim válasza:
Én is voltam már kinn,egy párszor:D De a wcket kb. sose lehetett használni,ráadást minden úszott a porban.De,azért 1-1 koncert szép emlék volt.
2014. aug. 13. 13:13
 15/26 anonim válasza:
100%
Én az 5. vaok. Most miért kellett lepontozni??? Azért mert nem hagytam hogy megerőszakoljanak? idióták
2014. aug. 13. 13:38
 16/26 anonim ***** válasza:
76%

Mert hagynod kellett volna és maradj csöndben ha hülye vagy.

Első szigetem az idea. Végig leszek a feszten. Eddig semmi gond nincs. Összesen 1200ftot költöttem el 2szelet pizzára 3 nap elteltével. Hozol magaddal vizet aztán ennyi. 2liter elég lesz egy napra, meg kaját ha nagyon kell és nincs pénz. Am az árak se rosszak. 1300ftért olyan hamburgert kapsz hogy egésznap bírni fogod. Nem mindenhol azonosak az árak. Szét kell nézni mert szarásig vannak kaja árusok. Eszméletlenül családias a hangulat. Mindenki beszélget mindenkivel, Koncert közben szinte mindig megismertem valakit, ezt úgy hogy úgy vagyok szocializálódva mint egy darab kő, és alkoholt se fogyasztottam. Hála égnek még van 4 nap +ban így élvezhetem tovább és tovább ezt a remek fesztivált.

2014. aug. 14. 08:15
 17/26 anonim ***** válasza:

"Ha te egy visszahúzódó, nem túl ivós ember vagy, akkor nem ez lesz a te helyed. Oda extrovertált emberek járnak magukat a sárga földig leinni."

Szerintem meg ez a leghülyébb tanács, amit eddig hallottam. Mért, ha ott minden ember extrovertált, akkor mi van? Neki is annak kell lennie? Ne ismerkedni menj, de amúgy mért ne mehetne? Át kell menni a sablonon, hogy mennyire részeg?

Én rendszeresen járok a Szigetre, idén 7. alkalommal megyek, és bulikba járok, de még életemben nem voltam részeg, és emiatt még sosem zavartak ki. És a részegek sem keresik a nem részeg embereket, hogy megverjék. Vagy nem tudom, mire gondoltok.

2014. aug. 14. 22:24
 18/26 anonim ***** válasza:
Egyébként lány vagyok, és 2-en, 3-an szoktunk menni lányok, ez a megerőszakolós dolog is hülyeség. Nyilván senkivel nem kell bemenni a bokor mögé. De ezt már a játszótéren is tudja egy 5 éves is.
2014. aug. 14. 22:25
 19/26 anonim ***** válasza:
Én amúgy értem, hogy 16 ezret sokallnak sokan, de egyrészt szerintem a kérdező nem erre kíváncsi, másrészt azért 16 ezerért még mindig sehol nem tudsz 3 világsztárt megnézni 1 nap alatt. 1 világsztár koncertje szokott ennyibe kerülni.
2014. aug. 14. 22:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Ja, nem az 5-ösnek mondtam, hogy hülyeség a sztorija, hanem valaki azt mondta, hogy aki odamegy, azt így is úgy is megerőszakolják.
2014. aug. 14. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!