RéKUSSx3 kérdése:
Nyári Mondocon? Többi lent
Figyelt kérdés
Ez lesz az első conom és még jönne egy barátom fel Pestre, akinek szintén ez lesz az első, de még csak elsőnek is jön Pestre, így elkéne mennem elé. Én már nyitásra ott leszek, neki pedig csak negyed 1 körül érkezik a vonatja. Azt szeretném megtudni, hogyha már rajta van a kezemen a belépő és elhagyom a con területét, amíg elkísérem (mivel nem tudja az utat), azután vissza lehet menni a conra? Vagy új jegy szükséges?2014. júl. 16. 09:22
1/3 anonim válasza:
Ha a régi rendszer szerint van, akkor karszalagot fogsz kapni, amivel ki-be járkálhatsz.
Negyed 1 körül akar még jegyet szerezni a barátod, vagy neki már van jegye? Szerintem negyed 1kor már ne számítson jegyre, illetve ha te is helyben veszed meg akkor már pénztár nyitás előtt 1 órával érdemes odamenni, hogy legyen jegyed...
2/3 A kérdező kommentje:
Neki már van jegye, megvettem neki és szombaton adnám oda
2014. júl. 16. 11:28
3/3 anonim válasza:
Akkor semmi gond, ha karszalagot kaptál akkor ki-be mehetsz. Ha ilyen eltépős jegyet abban nem vagyok biztos, már vagy 2 éve nem voltam Conon, csak a régebbi tapasztalataimra hagyatkozok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!