Kameko-san kérdése:
Kinek öltöztök be a nyári MondoConon?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 19:39
1/17 anonim válasza:
sakállas nőnek,az most nagyon menő.
2/17 A kérdező kommentje:
Kac-kac. Elfelejtettem odaírni, hogy értelmes válaszokat kérek. Ha pedig tényleg annak öltözöl, akkor fogadd őszinte bocsánatkérésemet! :D
2014. máj. 13. 19:53
3/17 anonim válasza:
Ennyi infó alapján akármit lehet mondani... Azt se tudjuk,h lány vagy fiú vagy, vagy milyen a hajad stb.
4/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ezek szerint rosszul fogalmaztam... Én azt szeretném tudni, hogy ti kinek öltöztök be. :)
2014. máj. 13. 20:48
5/17 anonim válasza:
Ó, értő olvasásom nulla :D senkinek
6/17 anonim válasza:
Még kétséges a dolog, több karakteren is gondolkozom; nehéz olyat találni, akinek a ruháját elviselem majd a nagy melegben. Egyelőre két nagy esélyes van: ismét Hungary (Hetalia) vagy Euphemia (Code Geass). :)
Te ki leszel? :3
7/17 anonim válasza:
MondoConra nem megyek, de egy augusztusi conon majd testfestéssel a nőstény titán szeretnék lenni AoT-ből:3
8/17 A kérdező kommentje:
Én Michael leszek a Makai Ouji-ból. :)
Akármelyik is leszel, kedves 6. válaszoló, mindenképpen letámadlak majd egy képért. :D
2014. máj. 14. 14:23
10/17 anonim válasza:
Rákerestem a karakterre, kedves kérdező, nagyon szépséges! (*o*) Mostmár fel foglak ismerni; vicces lesz így találkozni, még senkivel sem találkoztam a conon akivel a GyK-en ismerkedtem meg. :D
Egyébként ez az anime nagyon szimpatikus, felveszem a megnézendők listájára. :3
6-os válaszoló voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!