Mi a véleményetek az EMG KH 21-ről? .
Figyelt kérdés
Megér 60000Ft-ot?2014. júl. 5. 20:13
1/19 anonim válasza:
Olyan lelketlen.
Számomra nem ér 10ezret se...
2/19 A kérdező kommentje:
Mit értesz a "lelketlen" alatt? Te mit vennél ami hasonló?
2014. júl. 5. 23:02
3/19 anonim válasza:
Hát hasonlót sem vennék...
Azért lelketlen, mert akármilyen hangszerbe...sőt...ha csak egy fadarabra felszereled, akkor is ugyan olyan hangja van, mintha egy tervezett, egyedi faszerkezettel rendelkező gitárba teszed.
Számomra ez nagyon taszító.
Szerintem egy jó hangszer alapja az, hogy minden komponens beleszól a hangba. Így gyakorlatilag minden változtatással módosul, és ezáltal lehet egyedi.
4/19 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ.
2014. júl. 5. 23:19
5/19 anonim válasza:
Előző hatalmas baromságokat beszél.
Természetesen aktív emg-nél is sokat számít a fa hangja.
6/19 A kérdező kommentje:
A gityó amire szeretném venni az égerböl van.
2014. júl. 5. 23:28
7/19 anonim válasza:
dehogy számít sokat. hallgass már meg egy gibson SG-ben lévő aktív EMG-t egy fender telecasterben, meg egy stratoban... ugyan az a hang.
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Nem csak hallgattam, volt is több gitáromban EMG, tökéletesen tudom mirõl beszélek, úgyhogy légyszíves hagyd abba a hazudozást, okoskodást youtube videók alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!