2/7 anonim válasza:
miert lenne gaz? mondd, mi ebben a gaz? en 15 vagyok es egy eve van tumblin, ott 'kielheted' magad es semmi rossz nincsen benne:)
3/7 anonim válasza:
miért lenne gáz?:D én is 13 vagyok, de már 11 évesen volt tumblim, és sokat segít a stílus kialakulásában
4/7 anonim válasza:
max a Fogyatékos Style megalakulásához.
5/7 anonim válasza:
Szabályzat szerint 13 éves kortól lehet blogot csinálni. Mi lenne benne gáz? Egyáltalán kit érdekel, hogy az-e? Ha szereted, csináld és kész.
6/7 anonim válasza:
Ha már ezt a kérdést feltetted akkor ott már vannak bajok! Ha így állsz hozzá akkor húzz el a p icsába a tumbliról!! Nekünk nincs szükségünk ilyenekre mint te!(!!!!!!!!!!!).. Mert ha valaki azt mondaná a kérdésedre, hogy "IGEN".. akkor törölnéd is magad vagy mi????! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!