Gáz egyedül menni egy fesztiválra?
Figyelt kérdés
Az ismerőseim vagy nem járnak fesztiválra vagy nincsen rá pénzük vagy csak sajnálják rá a pénzt... Én viszont nagyon kívánkozok egy nagyobb fesztiválra, csak nem tudom milyen lenne. Esetleg volt valaki már hasonló helyzetben? Bulizni voltam már egyedül, nem volt para, de azért egy több napos fesztiválra elmenni egyedül, kicsit félnék.2014. jún. 2. 22:42
1/5 anonim válasza:
Nem mert sok a jó arc arrafele, aztán lesznek börátjaid hama'! Ne aggódj spontán a király!
3/5 A kérdező kommentje:
Sziget
2014. jún. 4. 16:41
4/5 anonim válasza:
Én is egyedül megyek (eddig) ha gondolod menjünk együtt.Írj üzenetet!
5/5 anonim válasza:
Szerintem mindenképp menj. Rengeteg új élmény stb. Én is Szigetre megyek majd és most Voltra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!