Gáz egyedül menni fesztiválra?
Mik az előnyei illetve hátrányai?
Esetleg mit tanácsoltok nekem? Inkább menjek társasággal?
Ha ti voltatok már egyedül fesztiválozni, írjatok véleményt mindenképp.
17L
Ha többen mentek jobban tudtok egymásra figyelni. Egyedül nehéz magadra figyelni és még jól is érezni magad.
Ha könnyen ismerkedsz, akkor a társaság szempontjából mindegy, hogy egyedül mégy v. többen. Ha nehezebben megy a kapcsolat teremtés, akkor célszerű úgy menni, hogy már ismersz valakiket.
2.: köszönöm. Tisztába vagyon a veszélyekkel is.
Várom másnak is a válaszát/véleményét. :)
Én idén úgy néz ki hogy Rockmaratonra és FEZEN-re is egyedül fogok menni. Nem tudom milyen lesz, nem is érdekel. Első sorban a zene miatt megyek, a társaság pedig majd vagy jön hozzá, vagy nem. Számomra egy nagy hátránya van az egyedül fesztiválozásnak, elég magányos tudok ilyen helyeken lenni. Ezen kívül semmi. Szeretek egyedül utazni, új helyeket látni. Feszteken is csak az rakás szerelmespár tud kikészíteni.
Azt mondom, hogyha elvagy egyedül és ez mellé még szeretsz ismerkedni is akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!