Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gáz egyedül menni fesztiválra?

Gáz egyedül menni fesztiválra?

Figyelt kérdés

Mik az előnyei illetve hátrányai?

Esetleg mit tanácsoltok nekem? Inkább menjek társasággal?

Ha ti voltatok már egyedül fesztiválozni, írjatok véleményt mindenképp.

17L

2014. ápr. 23. 13:43
 1/9 Tengor ***** válasza:

Ha többen mentek jobban tudtok egymásra figyelni. Egyedül nehéz magadra figyelni és még jól is érezni magad.

Ha könnyen ismerkedsz, akkor a társaság szempontjából mindegy, hogy egyedül mégy v. többen. Ha nehezebben megy a kapcsolat teremtés, akkor célszerű úgy menni, hogy már ismersz valakiket.

2014. ápr. 23. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyedül veszélyesebb. Pláne lány létedre... meg részemről 0 ismerőssel nem érezném jól magam. Azért ha van rá mód sztem társasággal menj.
2014. ápr. 23. 14:00
 3/9 A kérdező kommentje:
1.: Szeretek ismerkedni, ez nem gond. :) köszönöm hogy írtál.
2014. ápr. 23. 14:15
 4/9 Tengor ***** válasza:
Egyébként melyik fesztivál? A rock maratonra szívesen elkísértenélek :D
2014. ápr. 23. 14:17
 5/9 A kérdező kommentje:

2.: köszönöm. Tisztába vagyon a veszélyekkel is.

Várom másnak is a válaszát/véleményét. :)

2014. ápr. 23. 14:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Tengor: VOLT-ra mennék. :)
2014. ápr. 23. 14:18
 7/9 LeftBehind ***** válasza:

Én idén úgy néz ki hogy Rockmaratonra és FEZEN-re is egyedül fogok menni. Nem tudom milyen lesz, nem is érdekel. Első sorban a zene miatt megyek, a társaság pedig majd vagy jön hozzá, vagy nem. Számomra egy nagy hátránya van az egyedül fesztiválozásnak, elég magányos tudok ilyen helyeken lenni. Ezen kívül semmi. Szeretek egyedül utazni, új helyeket látni. Feszteken is csak az rakás szerelmespár tud kikészíteni.

Azt mondom, hogyha elvagy egyedül és ez mellé még szeretsz ismerkedni is akkor hajrá!

2014. ápr. 23. 18:42
 8/9 anonim válasza:
Én is szeretnék menni a Voltra idén, de még nincs kivel... Arctic Monkeys koncert esetleg nem érdekelne? :)
2014. máj. 16. 22:02
 9/9 anonim válasza:
Tengor, LeftBehind nem akartok összeállni és úgy menni rockmaratonra? Nekem is lenne kedvem elmenni csak sajnos nem tudok kivel... Esetleg tudtok nemet/kort írni? :D
2014. jún. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!