Gáz egyedül kimenni a sziget-fesztiválra, egy napra?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 19:01
1/5 Tyvan válasza:
miért is lenne gáz? kimész bulizni/ismerkedni...
TEHÁT NEM GÁZ
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
19 éves vagyok és akivel mentem volna el kellett utaznia most.. és igazából sose voltam még ilyen nagy fesztiválon, csak azért kérdeztem
2013. aug. 5. 20:10
3/5 anonim válasza:
Nem gáz. Én pl ma megyek esti jeggyel Chris Liebingre. Mert az ismeretségi köröm nem nagyon jár fesztiválokra:D
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Kicsit más helyzet, de én tavaly mentem úgy hogy a barátaim csak este 8-ra jöttek, én viszont a közelben lakom, gondoltam körbenézek és kimentem egyedül délután 2-kor, szóval 6 órán keresztül voltam kint "egyedül". Legalább 8-10 ismerőssel összefutottam, összehaverkodtam 3 idegen baráti társasággal, azok közül 2 külföldi volt. Látták hogy egyedül vagyok és elkezdtek velem beszélgetni :D Bár én amúgy is hajlamos vagyok elkeveredni a társaság többi részétől, rendszeresen tombolok egyedül koncerteken a különféle fesztiválokon, mert éppen elvesztettek a barátaim :D van amúgy egy nagyon-nagy előnye annak, ha egyedül mész: oda mész ahova akarsz, minden koncertre elmehetsz ami érdekel, nem kell másokkal kompromisszumot kötni. Még nem volt ilyen, de ha nem lenne kivel mennem akkor én egyedül is simán elmennék. Ha budapesti vagy és nem tegnap költöztél ide akkor szerintem amúgy is 100% hogy találkozni fogsz kint ismerősökkel, de ha nem vagy teljesen zárkózott típus, akkor a Szigeten vadidegenekkel is gyerekjáték az ismerkedés.
5/5 anonim válasza:
Nem gáz de én pl azért nem mentem mert egyedul félek picit mert volt hogy belém kótöttek meg nem szállt le rólam egy srác . Jó lenne menni lehet ma v. Holnap batorkodom kimenni ha valaki szintén egyedül menne szóljon mehetünk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!