Mondanátok nekem vicces történeteket? Bővebben lent.
Nekem nyugodtan írhatsz. :)
Akár privátban is. Bármilyen régi/új sztori jöhet. :)
ez pont ma történt az osztályban (nyelvtanon)tanár kérdi :"Most ki a napközis tanár? Erre a 2 napközis osztálytársam felemeli a kezét mindenki röhögött a tanár sem birta annyira röhögtünk h a tanár sirvafakadt
Ez is ma történt :Megvagyok fázva és angolon akkorát tüsszentettem h a tanár annyira megijedt hogy 5 percig meg sem mozdult csak fogta a melkasát mindenki dőlt a röhögéstől
Egyszer egyik szümetben az egyik osztálytársam kihozott egy babzsákot és avval játszottunk h a fiuk elveszik a lányoktol meg forditva én kergettem az egyik fiut aztán látom h a barátnőm ki van terülve a földön és felsegítettem tisztára lemorzsolta mindenét de amikor hazaértem és eszembejutott összecsuklottam annyira röhögtem
Barátnőmnek vannak lovai és kitaláltuk h elmegyünk lovagolni szépen ment minden aztán mitlátok? hogy a lova rúgott egy nagyot a hátsó lábaival a levegőbe a barátnőm megijedt előrecsuszott és leesett a lórol
Matekon az osztály nagymenjő mondja :Tanbá elismételné nemhalottam"Erre a tanár :Mér nem figyeltél,oszt.társ:röhög mint egy őrült és nekiesett fejjel a melette lévő szekrénynek röhög az osztály a gyerek felül kérdezi a tanár:Te ilyenkor beteg vagy?oszt.társ:igen XDDD
ha eszembe jut még irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!