Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi és hogyan tegyek? Magyaráza...

Mi és hogyan tegyek? Magyarázat lejebb.

Figyelt kérdés

Az lenne a nagy kérdés,hogy hogyan tudnék csinálni egy olyan videót,ami alatt az én kiválasztott zeném megy a saját beillesztett képeimmel?

Milyen program kell hozzá és az magyar?

Sokan írtak már windows movie maker-t,de nekem ez bonyolult,fogalmam sincs mi kell hozzá és hogyan egyáltalán,nemnagyon értek ezekhez az az igazság,de szeretnék ilyet készíteni,ajándékként.

Ha esetleg valaki tudna segyteni és A-Z ig elmagyarázni nekem,annak nagyon nagyon hálás lennék.

Köszönöm szépen.

2009. dec. 26. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele, elég analfabéta vagyok a viedoszerkesztőkhöz, de a Windows Movie Maker még nekem is ment. Igaz, néha-néha lefagyott, de egész jó videó lett :) Ha még érdekel, írj egy privátot, megadom az msnem és segítek...közben magyarázom hogy mit hogyan :)
2009. dec. 26. 19:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia !

Elküldtem az msn címem privibe,várom jelentkezésedet

:-))

2009. dec. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!