Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Magyarázat...

Terhes lehetek? Magyarázat lejebb.

Figyelt kérdés
Ez év novemberében hagytam el a fogamzásgátlást, utána volt egy mensim. A következő peteérésemnél voltunk együtt két alkalommal. (tudom, hogy ez kevés, de problémák miatt csak ennyit tudtunk) Múlt hét kedden vagy szerdán kellett volna megjönnie, ezért csütörtökön elmentem az orvoshoz. Azt mondta lát vmit, de túl korai még bármit is mondania, ezért ha addig nem jön meg egy hét múlva uh. A tesztem negativ lett az nap reggel, de erre azt mondta az orvos, h. még korai. Sokan azt mondják, hogy azt is érezhette h. nem soká mensim lesz. Ma hétfő van és még minidg nem jött. Nincsen semmi előjele, egyedül a fáradékonyság és hogy esténként lüktet a hasam. Van rá esély, hogy állapotos vagyok?
2009. dec. 14. 11:15
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy volt már régen egy 3 hónapos fogamzásgátló kihagyásom és akkor is megjött, rendesen. És sokan mondják, hogy sokat késik, de meg fog jönni. Szerintetek?
2009. dec. 14. 11:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van esélyed.

Orvoshoz túl korai volt még menned, az 5. héten is maximum petezsákot láthat, te meg a 4. héten mentél...

Az biztató jel, hogy késik. A terhesteszt is lehet azért negatív még, mert túl korán teszteltél.

Sajnos a pakliban az is benne van, hogy a fogigátló után nem rendeződött azonnal a ciklusod, és amit peteérésnek gondoltál, az még nem volt az, ergo ez a ciklusod hosszabb lesz, és még nem is késik.

Hamarosan kiderül. Pár naponként tesztelj újra. Drukkolok neked!

2009. dec. 14. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!