Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tetkót szeretnék csináltatni...

Tetkót szeretnék csináltatni de semmi ötletem nincs. (? )

Figyelt kérdés
tudnátok nekem valami jó tetkót küldeni ami tetszik nektek? bármilyen jöhet csak a lényeg,hogy ne legyen túl nagy.a vádlimra szeretném csináltatni

2014. máj. 1. 03:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Egész hátas mosógép?
2014. máj. 1. 04:29
 2/6 A kérdező kommentje:
de miért vagy retardált?
2014. máj. 1. 04:31
 3/6 anonim válasza:
Szerintem addig ne csináltass amíg nincsen saját elképzelésed!Nekem 3 van mindegyik olyan,hogy köthető hozzá valami (emlék,érzés)Elég sok van fent neten,nézz ki egyet és álmodd a te ízlésedre....te viseled egy életen át :)
2014. máj. 1. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Lol, nincs ötleted se, de azért tetkó kell? Hát mekkora divatmajom vagy te, mi?

Tudod mit? Tetováltass egy majmot a homlokodra!

2014. máj. 1. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi értelme így tetkót varratni magadra? Ekkora f@ szságot, régen a börtönökbe csináltak csak úgy tetkókat, a normális emberek meg max. akkor, ha a tetkó valamit jelentett nekik, volt értéke, története...
2014. máj. 1. 15:16
 6/6 anonim ***** válasza:
így van, ahogy a többiek leírták. Tetováltatni azért szokott az ember, mert valamit jelent vagy szimbolizál neki a tetoválás, kivéve a divatmajmokat akik csak azért varratnak hogy überfaszák legyenek, aztán ha megkérdezed tőle hogy mit jelent a tetoválása csak bambán bámul maga elé és vigyorog mert nem tud rá mondani semmit. Nekem is van tetoválásom, 15 év telt el a kettő között és mindkettőnek van jelentése, vagyis második egészítette ki az elsőt.
2014. máj. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!