Hecegnő kérdése:
Bankkártyát szeretnék csináltatni de ötletem sincs hogy hol, a fókusz takarékpontnak a gyorsítás számlacsomagával szemezek, de konkrét ötletem nincs. Hol érdemes diák bankkártyát csináltatni? (18év felett)
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 19:02
2/8 anonim válasza:
Szerintem minden olcsóbb mint az OTP.
Olyan számlát válassz a kértyához,ami ingyenes,ingyenes az utalás,ingyenes a pénzfelvétel.
4/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mert sokan nem ajánlják az otp-ét sokan meg igen, így elég nehéz a döntés :S
2011. márc. 7. 12:56
5/8 anonim válasza:
Ülj le anet elé és nézd végig különböző bankok számlaajánlatait.
Én pl. nem tudok az OTP-nál ingyenes számlavezetést, ingyen utalást, ingyen ATM használatot.
Csak régen csak OTP volt, sokan ott vannak 20 éve és eszükbe sem jut megnézni a többi bank ajánlatát.
Nézd meg őket és dönts.
6/8 anonim válasza:
az OTP Juniornál nincs számlavezetési díj, kártyadíj, és minden hónapban egyszer ingyenes a készpénz felvétel az atm-ből
7/8 anonim válasza:
Akkor kb 6 másik banknak jobb konstrukciója van ennél, mert azoknál nem csak egy, hanem minden készpénzfelvétel ingyenes, utalási díj sincsen és magasabb a folyószámlakamat.
8/8 anonim válasza:
Ha még nem vagy 26, akkor CIB! Szinte minden ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!