Mit rendeljek a netről és honnan? (valami Gyűrűk urásra, Star wars-osra vagy ki vagy dokisra gondoltam de nincs ötletem)
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 16:07
1/3 anonim válasza:
Pénzköltési kényszered van ? Ha nincs szükséged ilyen dolgokra, akkor miért akarsz rendelni ? És miért itt kérdezősködsz ?
2/3 anonim válasza:
[Szerintem nem azért kérdezte a kérdező a kérdést (micsoda szóismétlés), hogy kioktassák.]
Kedves Kérdező,
Én azt ajánlom neked, hogy előbb nézz szét külföldi oldalakon, hogy pontosítsd a kérdésedet.
És miután rájöttél, hogy pontosabban mit szeretnél próbáld megkeresni azt egy magyar akciós oldalon (pl.: Vatera,TeszVesz, Apród ...). Ha magyar oldalon nem találnád meg, akkor irány a külföldi oldalak (eBay, Amazon ...). ÉS ha még azokon sem találnád meg, akkor tegyél fel egy pontosabb kérdést.
Jó vásárolgatást!
3/3 anonim válasza:
4$ a postaköltség, kb 2 hét alatt jön meg, és minden nap van egy póló 11$-ért, egyébként 18$-ért. Havonta 1x lehet venni 6$-ért, de akkor random pólót kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!