Egy kis ötletmorzsa sztori alapnak?
Figyelt kérdés
Elalvás előtt mindig azzal szórakozom, hogy egy alap történetet kikerekítek, szóval szinte mesélek magamnak. :D De az utóbbi időben azt vettem észre, hogy kezdek klisésedni a magam módján, szinte ugyanazokat az utakat járom végig... :/
Ezért örülnék, ha megosztanátok velem valami kis ötletet, amiből majd mesélhetek magamnak elalvás előtt. :D Nem muszáj, hogy komoly gondolat legyen szereplőkkel+helyszínnel+teljes cselekmény szállal, elég egy kis ötletmorzsa is...
2009. dec. 23. 16:25
1/4 anonim válasza:
nemááárrr :D:D:D azt hittem ezzel egyedül vagyok, de én is mindíg 'mesélek magamnak' :D kitalálok valami sztorit és akkor azt gondolom véggi az agyamban. reggel meg csak annyira emlékszek h beszélek beszélek magamban és már reggel van és felébredek :D erre alszom el :D
2/4 anonim válasza:
detto :D:D velem is ez van :D én is történezeket találok ki, amiben én vagyok a főszereplő (ki más?!:D) és általában kicseszek azokkal akiket rühellek :D:D vagy egy szép kis romantikus sztorit eszelek ki :)
3/4 A kérdező kommentje:
De jó látni, hogy vannak sorstársaim. :D Én gondoltam már arra kis, hogy leírom amiket kitalálok, csak sose jutok el addig, mert reggel, mire felébredek a felét elfelejtem. :D Amúgy nekem eddig a kedvenc saját sztorim olyan volt, hogy volt egy különleges teaház, amit csak azok találnak meg, akik éppen rászorulnak és problémájuk van... És maga a teaház ilyen "probléma megoldó" hely, ami hozzásegíti az embereket a megoldáshoz, de nem oldja meg helyettük :D És akkor tök jól elvoltam hogy újabb és újabb vendéket találtam ki hozzá. XD
2009. dec. 23. 18:24
4/4 anonim válasza:
XD ez jó! am én az utolsó vok, még annyit hozzáfűznék, hogy én le is írom, és elég jól sikerülnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!