Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Humoreszket kell írnom!...

Humoreszket kell írnom! Vicces sztori fogalmazásnak. ötlet?

Figyelt kérdés
kérlek segítsetek témát, ötletet adni! a lényeg, hogy valami suliba illő sztori legyen!
2009. márc. 29. 17:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a helyedben beírnám ide a keresőbe az "iskola" szót és rögtön kidob egy csomó olyan témát ami az iskolával kapcsolatos és utána már egyszerűen csak írsz rá egy vicces fogalmazást.

A példa kedvéjét pl. van itt egy ilyen téma, hogy: "Hogyan zajlik le egy egyetemi/főiskolai nyílt nap?"

Szerintem ebből egy nagyon komoly humoreszket lehetne írni, ahogy levezeted, hogy egy tök érdektelen gyerek elmegy a túlbuzgó faterjával megnézni a leendő iskoláját.

Sőt, tehetsz bele egy csavart is, hogy nem is iskolába megy hanem mondjuk nyílt nap van az óvodába és te mint újonc kisgyerek elmegy megnézni, de végül nem tetszik neki és úgy dönt, hogy inkább marad még egy évet a főiskolán...egyfajta görbetükröt állítva a magyar oktatásnak amit szerintem a tanár is értene és értékelne...

Szóval nézz nyitott szemmel és szemezgess innen is nyugodtan.

2009. márc. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!