Naplóírás? Miért jó?
Sziasztok naplóírók! Elmesélnétek, hogy Ti hogyan és miért kezdtétek el a naplóírást? Gondolkozom rajta, de nem tudom, hogy megéri-e belekezdeni, hogy lenne-e mit írni bele...Miért jó naplót írni? Ha vannak hátrányai, akkor mik ezek? És úgy egyáltalán a naplóírásról, hálás lennék, ha írnátok sztorikat.
Előre is köszi ;)
15/L
A naplóírás szerintem hasznos hisz az olyan titkokat is kiírod magadból amit talán másoknak nem mersz vagy nem akarsz elmondani. Nem muszáj rendszeresen beleírni elég amikor úgy érezed hogy kedved van írni valamit. Van aki rajzol és kissé meseszerűen ír bele van aki csak szimplán leírja mi történt vele hogy érzi magát úgy írja le mint ahogy elmesélni
egyéniség választja ki hogy szereti szerintem megéri elkezdeni max abbahagyod ha véletlen neked nem tetszene
Én a naplóírást egy író tanácsára kezdtem el. Nem azt mondta, hogy naplót írjak hanem hogy írjak valamit, akármit. Ekkor 16 éves voltam, kb fél éven keresztül a fejemben motoszkált a mondanivalója. Egyszer leültem egy füzet elé és elkezdtem leírni a gondolataimat. Nagyon jól esett kiírni magamból a feszültséget és ebből rendszert csináltam.
Mára heti összefoglalókat írok, a bulikat ivászatokat a lehető legrészletesebben írom le, nagyon jókat lehet nevetni két-három évvel ezelőtti történeteken.
Egyszerű, fekete műbőr borítású vonalas lapokat köttetek, pont olyat amibe a szakdolgozatokat/diplomamunkákat szokták. Jelenleg 3 ilyet írtam tele, nagyon jó őket visszaolvasgatni.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!