Naplóírás de mibe, hogy ne olvasgassák? Bővebben lent!
Elsős korom óta vezetek naplót,kisebb-nagyobb kihagyásokkal,de nagyon szeretem.Többféle füzetbe is írtam már: kis jegyzetfüzetbe,határidőnaplòba,iskolai füztbe,kulcsos naplófüzetbe. Minden okE volt,de mostanában olyan dolgokat is szeretnék írni,amit bizots nem nèz meg senki (még a LB-im se)... Mindjárt be fog telni az előző füzetem,ezért kértem egy újat,ami lehetőleg kulcsos. Az a tapasztalat,hogy kulcsosból csak nagyon csicsás,gyerekes van. Ha valaki tudna valami jó kulcsos naplòfüzetet egy 14 èves lánynak,az linkelje,vagy adja meg,hol lehet kapni.
És véleményeket is várok arról,hogy nem lenne-e gáz a baràtnőim előtt,hogy nekem kulcsos naplòm van? Mert ha nem lenne kulcsos,és a kezükbe kerülne,tuti beleolvasnának,lehet hogy olyan rèsznèl,ahol nem szeretném... Viszont azt nem akarom,hogy azt higyjék,valami bajom van velük titokban,vagy eltitkolok valamit előlük. Nem,csupàn vannak dolgok amiket nem szeretnék nekik elmondani,a naplómat viszont vinném magammal programokra,de nem szeretném,hogy olvasgassák. A másik,a szülők,akik pedig azt hihetik,hogy titkolom előttük az érzéseimet. SOS!
köszönöm a válaszokat:)
második kommentelőnek: nem hordoznám mindenhová maammal,de ha igen (pl sítábor) akkor nem szeretném hogy beleolvassanak illetéktelen személyek! és mellesleg,itthon is megtalálhatják... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!