Blog vagy napló?
Egy csomó ideje azon gondolkozom, hogy írjak-e blogot, vagy ne. Minden nap rájövök valamilyen hátrányára vagy előnyére. És olyan nehezen tudom eldönteni!
Naplót régebb óta vezetek, de csak akkor írok bele, ha valami "fontosabb", emlékezetesebb dolgot akarok megörökíteni. Viszont ha valamelyiket írnám, minden egyes napon szeretnék írni.
Ha blogot írnék, anonim közölném az egész világgal, hogy mi jár a fejemben. Ha naplót, akkor a testvéremmel olvastatnám el, amit írtam. (Ő a legnagyobb kritikusom!) Mindenképpen valaki(k)nek akarok írni, de melyikbe? Blogon vezessem, vagy naplóban?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!:)
Igazából én sem vagyok olyan bátor, hogy az életemről írjak a 'világnak', valószínűleg általános dolgokról írnék. Vagy aktuális, pl. most a Karácsony. De megérné így? Mármint lenne értelme? Nem lenne ez az 1000. ilyen blog?
Ami meg a naplót illeti, úgy döntöttem, hogy mindenképpen írni fogom.:) Már csak azt nem tudom, hogy vezessek-e mellette blogot is?:D Valószínűleg én komplikálom túl ezt az egészet, biztosan meg lehetne oldani egyszerűen is, de... hogy?:D
Köszönöm szépen a választ!:)
Szia!
Én jelenleg blogot vezetek, de én is gondolkozok a naplóíráson. A blogomba jelenleg életem fontosabb részeit írom le, illetve gondolatokat fejtek ki. A naplómba viszont minden nap fogok majd írni és lehetőleg könyvvé alakíthatom, amit aztán mások is elolvashatnak.
Itt a blogom, ha érdekel nézd meg: www.zeneesmas.blogspot.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!