Directionerek! Ha elkezdenék írni egy blogot, akkor szerintetek lennének látogatók?
Figyelt kérdés
Valamelyik(vagy az összes) fiút tenném bele, talán pár 1D barátnőt is és olyan embereket akiknek van némely közük az 1D-hez.2014. jan. 13. 18:52
1/3 anonim válasza:
Én, nem vagyok rajongó, de annyi ilyen blog van, hogy nagyon jónak kell lennie ahhoz, hogy annyi látogatód legyen, amennyiért megéri csinálni
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:) Én is ezen gondolkoztam, de annyira megszeretném próbálni!:)
2014. jan. 14. 20:12
3/3 anonim válasza:
sztem nyugodtan próbáld meg, nincs vesztenivalód. meg egyébként is ne azért írd h olvassák, le ne légy te is olyan h követeled a kommenteket. ha vkinek teszik akkor úgyis kommentel, ha meg nem hát nem. btw a lényeg h ne legyen sablonsztori az egész pl "h bementél egy kávézóba és beléjük botlottál, barátok lettetek aztán Harry mindig perverz volt, a csaj utálta ezért, de aztán egymásba szerettek" több ezer ilyen van és senki nem fogja olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!