Fosika kérdése:
Az lenne a hogy 15 éves vagyok és itaam 13 napja és le van lassulva minden megváltoztam telejsen arra emlékszem csak be voltam rugva ez agykárosods vagymi ez?
Figyelt kérdés
Egy kalinka vodkát ittam a felét meg pezsgőt ezzek voltak és nem tudom mi ez memoria zavarom van és tök szar mikor mulik el?2014. jan. 8. 17:11
1/4 Youknowwho válasza:
Agykárosodása van a legtöbb fiatalnak ha 15 évesen egyáltalán alkoholt iszik. Mégis mire jó ez? Aztán meg szenved. Népbutítás felsőfok
3/4 A kérdező kommentje:
mégis mire gondolsz az első 3 nap nagyon duva volt de most már egyre jobb de mégis mi ez és mikor mulik el soha többet em iszok egy kortyot sem
2014. jan. 9. 15:10
4/4 A kérdező kommentje:
de ez volt az első és nem hánytam ki
2014. jan. 9. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!