Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyitsam be hogy megváltoztam?
Nem. Ha a rosszat megtetted akkor azt nem mindig kijavítani kell hanem, megfogadni hogy többet nem teszel hasonlót és élni tovább az életedet a következményekkel.
Ha csaj meg kerül téged akkor végképp ne akard visszaédesgetni, és talán jusson eszedbe hogy lehet hogy neki jobb nélküled?! :DD
Inni meg miért ne innál? :D Gondolom nem azzal van a baj, hanem hogy nem vagy képes kultúráltan csinálni..
Miket tettél? Kezdjük ott. Aztán meg mondd, alkesz vagy? Én úgy vettem ki a szavaidból, hogy elég sűrűn ittál. Ne haragudj, de magában az hogy iszol és sűrűn, nagyon sűrűn az már olyan dolog számomra, ami elegendő a szakításhoz.
Talán ha ennyi rosszat tettél és csalódott benned, hagyd őt nyugton. Most amúgy sem hinné el szerintem. Lehet később sem fogja már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!