Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bizonyitsam be hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyitsam be hogy megváltoztam?

Figyelt kérdés
eleg sok rosszat tettem mostanaban... csak facebookon hajlandó velem beszélni... nem találkozik velem... hogy tudnám.bebizonyitani hogy megváltoztam és már nem.iszok?
2013. szept. 9. 14:52
 1/3 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Nem. Ha a rosszat megtetted akkor azt nem mindig kijavítani kell hanem, megfogadni hogy többet nem teszel hasonlót és élni tovább az életedet a következményekkel.

Ha csaj meg kerül téged akkor végképp ne akard visszaédesgetni, és talán jusson eszedbe hogy lehet hogy neki jobb nélküled?! :DD

Inni meg miért ne innál? :D Gondolom nem azzal van a baj, hanem hogy nem vagy képes kultúráltan csinálni..

2013. szept. 9. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit bizonyítani, csak másképp kell viselkedni, és az illető majd idővel látja. Ha bizonygatsz, azzal épp azt sugallod, hogy nem is történt változás.
2013. szept. 9. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Miket tettél? Kezdjük ott. Aztán meg mondd, alkesz vagy? Én úgy vettem ki a szavaidból, hogy elég sűrűn ittál. Ne haragudj, de magában az hogy iszol és sűrűn, nagyon sűrűn az már olyan dolog számomra, ami elegendő a szakításhoz.

Talán ha ennyi rosszat tettél és csalódott benned, hagyd őt nyugton. Most amúgy sem hinné el szerintem. Lehet később sem fogja már.

2013. szept. 9. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!