Rajzolótársaim: Miket rajzoltok, mennyire jól és milyen eszközökkel?
Kíváncsi vagyok...
MDragon 2010
Embereket,tárgyakat,mindent:D Az hogy milyen jól az attól függ milyen a kedvem és mennyi időm van. ingadozok az anime és az árnyékolásos-nagyonimpresszionista rajzstílus között:D Van egy régi jól bevált teszkós rottringom,mindig azzal rajzolok,meg persze egy radír is szükséges (annyit radírozok mint a szemét).
és te?:)
Én csendéleteket szoktam, meg amiket felad a tanár..ezeket általában pasztellkrétával, szénnel, vörös krétával vagy ceruzával szoktam.
Ha itthon rajzolok, akkor általában a saját kis figuráimat szoktam lefesteni, kis illusztrációkat csinálok, stb.
Nem rajzolok rosszul, de azért van mit fejlődnöm.
Sárkányokat, tankokat, rókákat, és mindet nagyon jól
Kössz a válaszokat!
MDragon 2010
Ja, és én egy (vagy több) HB-s cerkával, rotring-gal, csinálgatom a... ...ő... ...rajzokat, és én is annyit radírozok, hogy New York-ban nem férne el egy adag C-:
MDragon 2010
Köszi a Válaszokat!
MDragon 2010
Képregény, fantasy karaktereket rotringgal. Manga stílusban tussal, filccel, színesceruzával. Állatokat aquarellel, tájképeket szintén.
Portrét puha grafittal vagy pasztellkrétával.
Komcsi...
Tigergrouppe 182.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!