Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rajzolótársaim: Miket rajzolto...

Rajzolótársaim: Miket rajzoltok, mennyire jól és milyen eszközökkel?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok...

MDragon 2010

2009. nov. 26. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Embereket,tárgyakat,mindent:D Az hogy milyen jól az attól függ milyen a kedvem és mennyi időm van. ingadozok az anime és az árnyékolásos-nagyonimpresszionista rajzstílus között:D Van egy régi jól bevált teszkós rottringom,mindig azzal rajzolok,meg persze egy radír is szükséges (annyit radírozok mint a szemét).

és te?:)

2009. nov. 26. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csendéleteket szoktam, meg amiket felad a tanár..ezeket általában pasztellkrétával, szénnel, vörös krétával vagy ceruzával szoktam.

Ha itthon rajzolok, akkor általában a saját kis figuráimat szoktam lefesteni, kis illusztrációkat csinálok, stb.

Nem rajzolok rosszul, de azért van mit fejlődnöm.

2009. nov. 26. 20:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Sárkányokat, tankokat, rókákat, és mindet nagyon jól

Kössz a válaszokat!

MDragon 2010

2009. nov. 27. 13:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Ja, és én egy (vagy több) HB-s cerkával, rotring-gal, csinálgatom a... ...ő... ...rajzokat, és én is annyit radírozok, hogy New York-ban nem férne el egy adag C-:

MDragon 2010

2009. nov. 27. 17:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én általában olyanokat szoktam, hogy egy asztalon szétpakolom a cuccaimat és akkor azt lerajzolom. Már egész jól megy csak sajnos nem jut rá mindé időm. Egyébként még tanévkezdéskor lehetett kapni ilyen grafitceruza készletet. Én ezekkel rajzolok.
2009. dec. 3. 20:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a Válaszokat!

MDragon 2010

2009. dec. 4. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Képregény, fantasy karaktereket rotringgal. Manga stílusban tussal, filccel, színesceruzával. Állatokat aquarellel, tájképeket szintén.

Portrét puha grafittal vagy pasztellkrétával.

2010. jan. 26. 09:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Komcsi...

Tigergrouppe 182.

2010. jan. 26. 19:37
 9/9 sobo8 válasza:
Egy internetről letöltött kép vonalait rajzolom újra PAINT 3D rajzprogrammal. Különlegessége ennek a képnek, hogy mást lát rajta a jobb és bal agyfélteke.
2019. okt. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!