A nézettséget, csak tisztességtelen eszközökkel lehet növelni?
Figyelt kérdés
Ma /2011.04.17./ lesz a "VV" párbaj.Az a hír járja, hogy beküldenek a villába már kiesett, volt játékosokat. Ők a kinti híreket természetesen tudják, és el is fogják mondani a bentieknek. Nem egy becsületes játék ez.2011. ápr. 17. 06:06
1/5 anonim válasza:
nem mondhatják el!
sokx mikor bementek hírességek (vagy pl a tanárok mikor bent voltak, vagy lakók hozzátartozói), ők se mondhattak semmit!
Komoly szankciókra számíthatnak ha elmomdanak bármit!!
Szerződést is kötnek velük.
3/5 A kérdező kommentje:
Biztosan van lehetőség információ átadására. Milyen szankciók jöhetnek szóba? A látogatókra gondolok.
2011. ápr. 17. 07:07
4/5 anonim válasza:
pénzbüntetés és egyebek
Vagy ami ezeknek a celebeknek a legrosszabb büntetés: a csatorna nem foglalkoztaja őket tovább!
Nem hívják meg őket se Reggelibe, Fókuszba stb..
Nem lehet ÉRDEMLEGES infókat átadni..
Ha ezen kapják őket--azonnal el is kell hagyniuk a villát---
Sztem alkoholt se fogyaszthatnak majd nagyon a bemenők.
Az túl kockázatos:S
5/5 anonim válasza:
igen.én is ezt olvastam h a szerkesztők félnek ha beküldenek régi játékosokat vendégnek akkor elszólják magukat ha isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!