Ha az egyik szülő félvér, a másik mugli, a gyerek milyen származású? (Harry Potter)
Figyelt kérdés
félvér volna?
előre is köszi
2013. dec. 22. 12:45
21/22 anonim válasza:
Azt is félvérnek mondják sztem, de pl.: Harry Potter anyja sárvérű, attól még Potter aranyvérű, viszont mégis néha félvérnek mondja Bellatrix, amúgy azt valaki tudja, hogy az milyen, amikor valaki egyik szülője varázsló, másik mugli, és te pedig varázstalan vagy? Mert ugye akkor kvibli, ha mindkettő szülőd varázsló/boszorkány, te pedig varázstalan vagy
22/22 anonim válasza:
Pontosan nem tudom mivel: ha csak muglik a szülők pl Hermione greanger akkkor sárvérűnek szokták becézni rossz indulattal. Viszont Harry azért félvér mert Lily Potter családja mugli származású.Jams Potter pedig varázsló. Remélem tudtam segíteni. Ennyire futotta tőlem 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!