Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Shoujo, romantikus animék? A...

Shoujo, romantikus animék? A többi lenn.

Figyelt kérdés
Olyasmi animét keresek, ami shoujo, romantikus és a rajzolása olyan, mint a Mamotte! Lollipop, Full Moon wo Sagashite, Kilari, Mermaid Melody, Gakuen Alice-nek. És még valami. Örülnék, ha olyanokat írnátok, amiket meg lehet nézni magyar felirattal indavideón. Köszi előre is :)

#Kilari #Mamotte! Lollipop #Full Moon wo Sagashite #Marmelade Melody
2013. nov. 30. 14:11
 1/2 Nirata ***** válasza:

Hát amiket leírtál azokból egyet se láttam, viszont ezek az én kedvenc romantikus animéim, amiket nagyon ajánlok:

-Itazura na kiss (hétköznapi életről szól, de a karakterek nagyon defektesek... vicces, romantikus kis anime)

-kamisama hajimemashita (ha rossz a kedved, mindenképp nézz bele... és agyon nevettem rajta magam... romantikus, nagyon vicces , spirituális anime)

-kaichou wa maid-sama (ez a kedvencem <3 , nem minden helyzete életszerű, de annyira aranyos, és romantikus, hogy párszor a nézése közben le is folytam a székről )

-vampire knight (komoly, vontatott, misztikus)

-zetsuen no tempest the civilization blaster (ebben aztán minden van: szerelem, árulás, világ megmentés, mágia, logikai gondolatat menetek, barátság=nagyon szeretem, az egyik kedvencem...)

2013. dec. 1. 13:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezeket mind láttam már, kivéve az utolsót, amibe mindjárt bele is kezdek. De azért köszi szépen :)
2013. dec. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!