Mit gondoltok a blogomról?
felháborítóan helytelen!
ne haragudj meg, de életedben hány helyesírási szabályt tanultál meg, mert a történeted tele van hibákkal, és az a legrosszabb benne, hogy csupa alap dolgot nem tudsz?
pl.
igekötő + ige EGYBE (elengedtek, elmentünk, stb.)
AZT! könyorgöm, nem aSZt
Van egy mondatod. Ha két mondatrészből tevődik össze, mint például a történeted első mondata: "Anglia egy kis városában nőttem föl és éltem életemet egészen 2012 december 31-ig."
Akkor az "és" elé vessző kell, vagyis helyesen (és még egypár dolog kijavítva a mondatban):
"Anglia egy kis városában nőttem fel, és éltem az életemet egészen 2012 december harmincegyedikéig."
a harmincegyet azért írtam betűkkel, mert a számokat 2000-ig betűvel szokás írni, már a külalak miatt is.
Annyit, de annyit kell még fejlődnöd, mivel neked az alapvető dolgok is hiányoznak.
Hány éves vagy, csak kérdem?
Ja, igen, még valami, és erre nagyon ügyelj!
Az írásjelek után MINDIG szóköz jár, elébe viszont nem, és ez a szabály érvényes a pontra, vesszőre, kérdőjelre, kettős pontra, felkiáltó jelre, stb.
A blog kinézetéről meg annyit, hogy hasonlít a történethez... unalmas.
akkor most a tartalmat, de nagyon érzékenyke, aki nem szereti, ha kritizáljákk, de mégis itt kérdez: tehát a tartalom: nulla
így jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!