Mit gondoltok Teczár Szilárd akciójáról, mellyel elérte, hogy a szórakozóhelyekre a nők ne mehessenek be ingyen?
Claritasa
2 "a nyugdíjasok már megdolgoztak érte szerintem többet mint te fogsz valaha ..."
milyen fura mindig ezt hallom ebben a témában? Komolyan ez az egyetlen felmutatható érv arra, h akik még 55 éves korukban vígan mentek nyugdíjba, egész életükben a tszben lopták a napot meg a berendezést, azoknak fizesse a jegyét aki már lassan 70 és még mindig nem nyugdíjazzák, meg persze én, mert még a diákmunkát is van pofájuk leadóztatni. Abban a tudatban hogy a tendenciát követve valszeg sose lesz nyugdíjam, mert a nyugdíjkorhatár lassan eléri a férfiak átlagélettartamát?
6 "nem minden nő csak szórakozni jár le :-) tök jól lehet pasizni is ott van választék :-P "
persze nem mindenki, de arányaiban lényegesen több mint férfi. sztem a legtöbb férfi inkább egy jókis sörözést választana egy kocsmában, mint ezt a lagymatag tüc-tüct a heringpartiban. Persze lehet h a nők is pasizni járnak oda csak akkor meg a párokat nem értem mit keresnek ott. Mert színvonalasan szórakozni egy ilyen helyen nyilvánvalóan nem lehet.
7 "hidd el kitalálnak mást majd a vendéglátó egységek h növeljék a forgalmat " - hát ezaz. ért akkor valamit az egész ügy? nem. rontott valamit? nagyon sokat. megint sikerült ráállni egy marginális témára, ahelyett hogy a diszkrimináció kérdésben legyen előrelépés. közben pedig jó politikus növendékhez híven sikerült lenyomni az emberek torkán egy árnövekedést úgy, hogy még örülnek is neki. mert most a sok majom örül a fejének hogy jaj de megszívták a lányok stb, de rohadtul nem így van, mer végső soron mindkét fél többet fizet, ha a marketingre más módon kezd el költeni a szórakozóhely és ezt belekalkulálja a piák árába mondjuk.
--- ha nyugdíj mellet dolgozol akkor a nyugdíj is beleszámít a jövedelmébe szal abból is adózól - spec nagyim is így volt 16 éves kortól dolgozott egészen 66 éves koráig folyamatosan vagyis 50 éven keresztül inkább nem írom le h mennyi a nyugdíja....
anno max 6 hónapig voltak otthon a gyerekekkel szal összesen 1 évig volt otthon a 2 gyerekével
am a nagyszüleink már 14-16 éves kortól rendesen dolgoztak
a mai fiatalok 24-25 évesen kezdenek csak el dolgozni addig max diákmunka már ha dolgoznak és nem otthon anyuapu nyakán élnek ....
am önkéntes nyugdíjpénztár - és máris tettél valamit az öregkorodért
--- aham akinek van párja akkor az nem mehetne le tüctücözni:-)))))
ezt jó tudni :-P
am a sörözés is szórakozás de nem minden pasi szereti a sört:-P
a baráti körömben inkább a bor dívik
kérdés milyen helyre gondolsz
van olyan is ahol nyugisan lehet sörözni és mellette lehet táncolni is....
nem minden helyen tüctüc van vannak más zenei stílust követő helyek is
ha nem tetszik ahova jársz keress mást
--- mondtam én egy szóval is h értelmes dolog volt ?
pont hidegen hagy
ismerkedési szakaszban nem engedem h a pasi fizessen és esetleg utána pont ezért elvárásai legyenek
párkapcsolatban más a helyzet de ez akkor már megbeszélés kérdése
pl a pub-ban ö fizet mindent de cserébe én meg bevásárolok és főzők neki
szal a pénzügyi része kiegyenlítődik, ha meg közös kassza van akkor teljesen mindegy ki fizeti egy pénztálcából megy
ha egy nő szórakozni akar nem hiszem h az az 1000.- (vagy bármennyi) miatt nem menne le
másik meg a szórakozó helyeknek a belépő +bevétel
nem hiszem h gondot okozna nekik
max lefelezik mind a kettőt és akkor mind a két fél jól jár :-)
ez már az ö dolguk
de nem hiszem h a italok drágulnának -- ha mégis akkor az fogyasztáscsökkenéssel jár majd - ezt pedig nem hiszem h akarnák
nekünk férfiaknak ez a mentalitás valahol jó is meg nem is, mert lehetnek egyéjszakás kalandjaink anélkül h elítélnének minket, ellenben néha nehézségekbe ütközik, pontosabban az előbb említett társadalmi minta miatt (nő nem akar r.bancnak tűnni - hónapokig kéreti magát)
na látod pont ezért nem lehet még jó ideig egyenjogúság
- társadalmi elvárások
ezen csak az idő segíthet :-)))
és a társadalom változása
34-es nem mindenkinek van a barátnője kitömve pénzzel, és igenis, lovagiasságból néha kifizetem a belépőjét mint ahogy meghívom étterembe stb.
Bár manapság már nagyon liberális meg emancipált mindenki, azért nekem lesülne a pofámról a bőr, ha az étteremben a barátnőm fizetne. Mondhattok akármit, még a pincérek is csodálkoznak az ilyen eseteken - pedig őket aztán kicsit se érdekli csak fizessenek.
De akkoris lesülne a bőr a képemről ha bevágnám előtte az ajtót vagy én ülnék le a vonaton a székre ő meg álljon. Amit sajnos a mai 15 éveseknél nagyon sokszor látok. Ezt okozza ez a tudatlan aktivistáskodás, hogy teljesen elkorcsul a társadalom. A következő lépés hogy a férfiaknak kézcsókot kell adni.
Jogilag igaza van, egyébként meg megtalálta azt a rést a női egyenjogúság pajzsán amivel (a saját keresettel rendelkezők körében) a legkevesebb baj van/volt. Ilyen tejszagú hülyegyerekként nekem is megfordult a fejemben, hogy ez így nem fair, de azt hogy én legyek az ország első számú szarrágója, nem vállaltam volna be.
A kérdésfelvetés időpontjából ítélve a Balázs b*zizása nyomán indítottad a kérdést, neki annyiban igaza volt, hogy ránézésre a kölyök tipikusan minden szórakozóhely ellensége, akinek mindenhez joga van, többek közt szórakozni egész este egy fantával+csapból ivással, közben a fogyasztó vendégek elől foglalni a helyet. Pont az ilyenek miatt van beugró a szórakozóhelyeken, mert azért puncit ők is szeretnének...
Hogy teljesen ambivalens legyen a hozzászólásom, védelmében még megjegyezném, hogy kérdésed alapból negatív töltetet hordoz. Nem azt érte el, hogy nők ne mehessenek be ingyen hanem azt, hogy a férfiakkal egyenlő feltételekkel. :)
Utcso
Na erre irtam h ugyis megoldják a vendéglátosok ....
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!