Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Teczár Szilárd...

Mit gondoltok Teczár Szilárd akciójáról, mellyel elérte, hogy a szórakozóhelyekre a nők ne mehessenek be ingyen?

Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 14:48
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
Egyébként itt úgyveszem észre h az emberek nem akarják belátni h a nők szórakozni járnak a szórakozóhelyre a férfiak meg csajozni. Egy ilyen olyan rendelettel meg ez nem fog megváltozni. A nők emg nem prédák szerintem, csak biológia és egyéb okokból úgy alakult, hogy őnekik nem preferenciájuk minél több férfival lefeküdni, a férfiaknak viszont céljuk minél több nővel.
2013. nov. 26. 15:14
 22/50 anonim ***** válasza:

Te most összekevered a kor alapján történő egységes megkülönböztetést a nemek közötti hátrányos vagy előnyös megkülönböztetéssel. Azért utazhatnak a nyugdíjasok ingyen meg kapnak csomó támogatást mert nyugdíj annyi, amennyi, nincs nagyon plusz jövedelemre lehetősége és nem is valami sok, plusz van szavazati joga tehát jól jön választásoknál a nyugdíjasok majmolása.

De mivel ki lett mondva, hogy emancipáció van és kész akkor az nem megengedett, hogy a nőkkel kivételezzenek ily módon. Vagy ezek szerint te egyet értenél azzal is, ha a nőknek nem kellene többé fizetni a kenyérért csak mert ők nők?

2013. nov. 26. 15:16
 23/50 A kérdező kommentje:

Singularity demagóg vagy.

Mert van olyan társadalmi csoport aki ingyen kapja a kenyeret? (A támogatásokat most hagyjuk)

Énnekem az a bajom, hogy amit a kormány megcsinálhat tiszta kampány és reklám célzatból (ingyenjegy a nyuggereknek -> több szavazat) azt egy vállalkozás nem csinálhatja meg marketing célból.

2013. nov. 26. 15:22
 24/50 anonim ***** válasza:
A kormány, az kormány a vállalkozó pedig vállalkozó, ennyi.
2013. nov. 26. 15:24
 25/50 xtazin válasza:
Egy kicsit hülyeséget írsz nemgondolod? Miaz hogy a nők csak szórakozni mennek? Csak azért mert te azért mész nehogy azt gondold hogy a többi nő is.
2013. nov. 26. 15:28
 26/50 A kérdező kommentje:

Ok de ha már akció meg jótevés meg egyenlőség, miért nem azt akarta elérni, hogy legyen mindenkinek ingyenes (negatív diszkrimináció megszüntetése), hanem inkább azt, hogy legyen mindenkinek fizetős (pozitív diszkrimináció megszüntetése)?

Tulajdonképpen ez most olyan, mintha eddig egy diszkriminált csoport mellé hozzávennénk a másikat is. Végülis ilyen a politika, így lehet lenyomni az emberek torkán az árnövekedést úgy, h még örüljenek is neki!

Mert a legtöbb ember ilyen: ha nekem rossz, legyen rossz neked is.

2013. nov. 26. 15:28
 27/50 xtazin válasza:
És érdekes nekem nem célom hogy minél több nővel legyek, ez tuti valami csoda.
2013. nov. 26. 15:29
 28/50 A kérdező kommentje:

xtazin fiú vagyok.

én se azért megyek h nőzzek mivel már van barátnőm.

viszont nem érzem jól magam ezeken a helyeken, míg a lányok többsége igen (szeretnek táncolni stb), és ők valóban táncolni mennek oda. míg én tulajdonképpen szinténa barátnőm miatt (évente párszor) a többiek meg vedelni és nőzni.

és bármit mondasz ez biológiailag így van, a férfiakban sokkal nagyobb az inger minél több nőt megkapni mint a nőkben. de ezt a kultúra is visszaigazolja, aki sok nőt megkapott az király, viszont ha egy nő sok férfival lefeküdt (~beadta a derekát) az r.banc.

nekünk férfiaknak ez a mentalitás valahol jó is meg nem is, mert lehetnek egyéjszakás kalandjaink anélkül h elítélnének minket, ellenben néha nehézségekbe ütközik, pontosabban az előbb említett társadalmi minta miatt (nő nem akar r.bancnak tűnni - hónapokig kéreti magát)

ergo ha egyenjogúság van, akkor mindenben, plíz.

2013. nov. 26. 15:40
 29/50 anonim ***** válasza:
93%

hűűű nem semmi vita lett ebből :-)

am üzenem h nem vok feminista inkább realista :-)

ami a vitát illeti

1 a gyerekek (6éves korig) is ingyen utaznak ők nem zavarnak titeket a buszon vonaton egyeben ?

2 a nyugdíjasok már megdolgoztak érte szerintem többet mint te fogsz valaha ...

3 a tanulok után kapja a szülő a csp-t és az adókedvezményt és 16 éves kor felet lehet diákmunkát vállalni ....

pl ha nem abban a városban van a suli mint ahol lax akkor kapsz kedvezményt az utazásra

4 teljesen mindegy h nő vagy pasi az aki a szórakozóhelyen fizetve van h flörtöljön

mindenképpen lealacsonyító és megalázó a felekre nézve

5 a nők ingyenes belépése azért volt h a forgalmat növeljék ingyenes a nőknek -- sok nő megy le szórakozni -- ahol sok nő van oda jönnek a pasik is -- a pasik fizetnek maguknak és esetleg a nőnek is -- ahova sokan járnak felkapott hely lesz -- lesz forgalom ...ennyi

6 nem minden nő csak szórakozni jár le :-) tök jól lehet pasizni is ott van választék :-P

7 semmi baj nincs abból ha a nők is fizetnek beugrót

hidd el kitalálnak mást majd a vendéglátó egységek h növeljék a forgalmat

pl jelképes belépő kupon stb.....

szal nem kell félteni őket

am meg az egyenjogúságot illeti az élet számtalan területén még mindig hátrányban vannak a nők és nem kicsit

gondolj a munkavállalásra a házimunka megosztásra a gyereknevelésre és ez csak egy két példa volt

ok vannak ahol igenis van létjogosultsága a nemi differenciálásnak

de szerintem ez érthető :-)

remélem nem voltam túl feminista :-)

2013. nov. 26. 19:35
 30/50 anonim ***** válasza:
6%
29. de, az voltál, most pedig menj vissza a barlangodba
2013. nov. 26. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!